![]() |
En Değerlilerim, Solumdadır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Değerlilerim, Solumdadır..En değerLiLerim, soLumdadır ![]() ![]() zamanın siLdiqi bir benLikti oySahic tutamadan eLini ![]() ![]() yOk oLmu$ bi qünün ardından, duaLar yükSeLirdi biZe dair ![]() ![]() kendi kentinden, ayrı ucar yitik bir ku$ ![]() ![]() bir teLdE, kırıkLarından tutunarak ![]() ![]() demir kadar soquktur her kı$ qeCesi iStanbuL ![]() ![]() bir demir parcası sapLanmı$ a$kın kanadına ![]() ![]() kayıp bir hikayedE,iki küSkün ![]() ![]() soquk ve anLamayan birbirinden kaCak bakı$Lara sahip ![]() ![]() hiC, biLemedim eLinin sıCakLıqını ve hic tutunamadım bir kentin sana ait yanLarına ![]() ![]() soLup qitti iCimizden renkLerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() $imdi, ne yana dönSem ![]() ![]() ![]() ![]() hani ![]() ![]() ![]() ![]() bir kanattan öbür kanada BEN kadar seviyorum $ehri ve seni ![]() ![]() ![]() biraz bo$, biraz sacmasapan, cOkca yaLnız bir qeCe daha ![]() ![]() nerden ba$Larsan ba$La, sOnLarın hep kacınıLmaz oLduqu, fiLm qibi biraz hayat ![]() ![]() toparLamaya kaLktıqımda kendimi beceriksiz saymam, bana her daim ders oLmamı$tır meseLa ![]() ![]() sayfayı cevirmekten hep kOrktum, o sayfaya uzun uzun bakıp dü$ünmeyi, marifet sayıyorum haLa ![]() ![]() sanki her$ey yoLuna qirecekmi$ qiBi, sanki tüm bunLar kendi kendime uydurduqum aptaLLıkLarmı$ qiBi ![]() ![]() asLında kabuL etmenin yürek istediqi bir yoLun ortasındayım ![]() ![]() ![]() ![]() bazen qeri dönmek daha mantıkLıdır diyorum, bazen hicbir $ey diyemiyorum, zaten coqu kez de sacmaLıyorum ![]() ![]() meseLa buqün, icimde hic umut yok ![]() ![]() icimde ba$ka bir $ey de yOk, öyLe bir bo$Luk i$te ![]() ![]() ![]() ![]() yarın da qünLerden soquk meseLa, icim $imdiden ü$üyor ![]() ![]() uzak $ehirLerin, beni anLamadıqı, anLamadan yarqıLadıqı, sevqi nedir biLmeyen, öyLesine benciL, öyLesine vurdumduymaz, öyLesine saqır dokunu$Larından sancıLanıyor ömrüm ![]() ![]() ve ben “Bitsin artık” cümLeLerini sakLıyorum akLımda haLa ![]() ![]() fiLe corap qiymeyen dOqruLarım, bazı benciLLikLerin üzerine cıkamadıysa, aLıp ba$ımı bu bo$a qecen yıLLara carparım, carpa carpa büyürüm, büyüyünce unuturum ![]() ![]() bu haLe ne zaman qeLdim hatırLamıyorum, iki qüzeL söz bana fazLa mı biLmiyorum, keLimeLerin anLamLarı sana cok mu uzak kestiremiyorum, var mısın yok musun qöremiyorum ![]() ![]() ÖyLece kaLıyorum, kanıyorum ama anLatamıyorum ![]() ![]() ben iyiyim ![]() ![]() evet, cOk siqara iCiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() üSteLik, mutLuda etmiyor bu beni ![]() ![]() aCı cekmek iStiyorum ![]() ![]() aCı cekmeden, müzik biLe dinLenmiyor ![]() ![]() beni yaLnız bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() bırakın ki, ruhumu sizLerden arındırayım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|