![]() |
Hiç Olmadığın Kadar Yoktun Hayatımda Ve Belki Yaşadığım Bir Hayat Bile Yoktu. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Olmadığın Kadar Yoktun Hayatımda Ve Belki Yaşadığım Bir Hayat Bile Yoktu.![]() Hiç olmadığın kadar yoktun hayatımda ve belki yaşadığım bir hayat bile yoktu ![]() Tutunamadım sevdana ![]() ![]() ![]() Yosun tutmuş dallar gibiydi kolların hep ![]() Her dokunduğumda kayıyordum sevdandan ![]() Ve ne acı ki, benden başka bana destek verecek kimsem yoktu ![]() Sen bile yoktun ![]() ![]() ![]() Ben hep senin yokluğunda yaşadım sevdamı ![]() Dalların kaygandı çünkü ![]() ![]() ![]() Hiç olmadığın kadar yoktun hayatımda ve belki yaşadığım bir hayat bile yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() Hep kimsesizliğin ![]() ![]() ![]() Hep sessizliğin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hep çalmayan telefonlarımdın ![]() Duyulmayan aşk fısıltılarım ![]() Dünyayı suskunluğa bürümem bile yetmezdi sana ![]() Sen hemen kendine yeni bir dünya yaratırdın ![]() Bense senin o yeni dünyanın kapısında kimsesiz bir çocuk gibi beklerdim ![]() Güneş doğardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense susardım ![]() ![]() ![]() ![]() Hıçkırıklarımı bile sustururdum ![]() ![]() Sense beni her fark edişinde beni bilmediğim kimliksizliklere bürürdün ![]() Üzerime zorla giydirilmiş gibi hissettiğim kimlikler yüzünden kapının açılmasına bile sevinemezdim ![]() ardında yine sensizliğin olurdu ![]() Aslında beni dünyana almak için açmazdın kapılarını ![]() Açılan kapıların sadece kendine yeni bir dünya yaratma telaşın olurdu ![]() Bilmezdin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarattığın dünyalarının kapılarında bekleyen o sessizlik olmasa, dört duvardan başka bir şeyin olmayacağını bilemezdin ![]() gizemi bendim ![]() Benim varlığımı kapının ardında bilmekti dünya ![]() Ve hep bu yüzden başka kapıları özlerdin ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni sessizlikleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirdin ki; sessizlik orada öylece dinginliği bozmanı bekleyecek ![]() ![]() ![]() Ama ben de bilirdim ki HAYAT SONSUZ SENSİZLİK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|