![]() |
İmkansızdık.. [Alıntı ] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkansızdık.. [Alıntı ]Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim ![]() ![]() ![]() Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git diyorum sana kalma yüreğimde bu kadar özleteceksen kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl bir şeydi bu beni böyle yağmalayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben suretine değil aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum ![]() Ben seninle aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum ![]() Şimdi bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum Sana dair yazılanlarda ![]() ![]() ![]() Şimdi bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi ben dağıldıkça kurulan yeni düşlerde Sana bakıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|