![]() |
Gidişinle Ölmedim Be Adam , Gidişinle Ölemedim ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidişinle Ölmedim Be Adam , Gidişinle Ölemedim !Ben sana 40 derece ateşle yanıyorum! Sen gidişinle beni komaya soksan ne olur, Ben her gün yokluğunda kalp ölümümü gerçekleştirip, Bir tek yalnızlığıma bağlı yaşayabiliyorum ![]() ![]() Rapunzel çoktan kanser olmuştu, Saçları yoktu! Yedi cüceler, pamuk prensesin tüm umutlarını öldüren azılı katillerdi ![]() ![]() Bunlarla büyüdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu sonla biten tüm masallarımı öldürdüm! Onlara inanacak kadar da kördüm! Gidişinle ölmedim be adam, gidişinle ölemedim! Evet senin suçun yoktu! Sadece Alaaddi’nin sihirli neşteri tam şah damarıma dokunmuştu] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidişinle Ölmedim Be Adam , Gidişinle Ölemedim !Herşey seninle başlar hayatımda ![]() ![]() ![]() Sabah kalkıyorum, yemek yiyorum , dolaşıyorum Düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Hayatımda sen ve seninle başlayan herşeyi Dünsüz geçen günlerimdeki geleceğimi seninle arıyorum ![]() ![]() ![]() Geleceğime seninle yön vermek istiyorum Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Derin sulardaki keşfedilmemiş canlılar gibi Ayın her akşam güneşi uğurlaması gibi Söyleyemediğim ve belkide gizlediğim kocaman duygularımla Seni çok seviyorum ! Gecelerin sessizliğinde arıyorum kendimi Aslında aradığım şey kendim değil, Sensin ![]() ![]() ![]() Seni düşünmekten uyuyamıyor ve kaybetmekten çok korkuyorum ! Son olsun dediğin sözlerine üç beş cümlede ben eklemek istiyorum Herşeyden evvel seni çok seviyorum Kaybetmek istemediğim duygularım ile kaybedilmekde istemiyorum Ve yine ben ![]() ![]() ![]() Seni Çok Seviyorum ! Herşey Seninle Başlar, Bitmeyecek Duygularımda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidişinle Ölmedim Be Adam , Gidişinle Ölemedim !Bir bütün idim ben leyla ile ![]() ![]() Sen Leyla isen eğer, beni yakmaya hayalin yeter, takatim yok sana kavuşmaya ![]() Varlığı olmayan bir zerreye aynadan ne fayda? Canım gideli hayli zamandır, cismimdeki bir başka candır; bir özge candır ![]() Sensin beni benden ayıran,uzaklaştıran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi,gözümün nuru,gönlümün aydınlığı! ![]() ![]() Ben maskaralığa nam salmışım,bari sen bu yola girme ![]() ![]() Mecnun olan benim;bana yaraşır delilik,kınanmışlık ![]() Şimdi git aşk töresini, aşıklık geleneğini, maşuk gidişatını bozma ![]() Git şimdi , Ey Vefalı! Açtırma kötü söz arayanların dudaklarını; sakız verme dedikodu arayanların ağızlarına ![]() ![]() Kimse seni burda görmeden git ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|