|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adam, çünkü, inadına, seviyorum, vefasızların |
Çünkü Ben Senin Gibi Vefasızların İnadına Adam Gibi Seviyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çünkü Ben Senin Gibi Vefasızların İnadına Adam Gibi Seviyorum...bir parça keder ![]() ![]() Bir tutam göz yaşı ![]() ![]() Kararınca özlem ![]() ![]() Kıv ![]() ![]() ![]() ![]() göre vefasızlık iksiri![]() ![]() Sayısız ayrılık zincirleriyle örülü bir kab da karıştırıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Üzerine buram buram tüten hasret ![]() ![]() ![]() Ve işte sizlere YÜZSÜZ YÜREK ![]() ![]() ![]() Ne acılara doyum oluyor ne de göz yaşlarının kekremsi tadına ![]() ![]() Her şeye alışılıyor zamanla ![]() Gelenlere 'hoşgeldin' gidenleresessiz bir 'elveda' ![]() ![]() ![]() 'Ben ayrılıkların şairiyim' diyor usta ![]() Bana da yakışıyorgaliba ![]() ![]() Vedalara doymuyor bu yüzsüz yürek her gelen kanatıyor da 'bana mısın' demiyor ![]() Her kanama bir iz bırakıyor daTıpkı senin gibi ![]() ![]() Şimdilik bıraktım ağlamayı belki başka bir son baharda Dedim ya ![]() Yüzsüzleşti yüreğim![]() ![]() ![]() Ne sevmekten utanıyor ne de vefasızlıktan ![]() ![]() Köşe başındabekleyen ağlayan bir çocuk gibi gözlerimin içine bakan ayrılığı her defasında bağrına basıyor ![]() ![]() Ne 'gitme' diyebiliyor gideninardından ne de sözü geçiyor kendine ![]() ![]() ![]() Yorulmuyorum aşkı kovalamaktan yüreğimden yeniden akacak olan kanların yeni kanallarını inşaa ediyorum şu günlerde ![]() Tadilat var yüreğimde![]() ![]() Yeni umutlar buluyorumaldırmadan umutsuzluklarıma ![]() ![]() Yeni filizlerbüyütüyorum vefasızlara gelip koparıp savursunlar diye![]() ![]() Mavinin tümtonlarıyla boyuyorum yüreğimi biri gelip yine kana bulasın diye ![]() ![]() ![]() Güneşle anlaşma yaptım bir kaç gün önce bir müddet doğmayacak sabahlarıma ![]() Yıldızlarla senet imzaladım ben dilek tutana kadar kaymayacaklar gök yüzünden![]() ![]() Veyağmurlar ![]() ![]() söz verdiler benim göz yaşlarımla birleştiklerindeyeni bir felaket olmasın diye yağmayacaklar ![]() ![]() ![]() Görüyorsun değil mi? Bir gidiş nelere mâl oluyor ![]() ![]() ![]() Sakın ha ![]() ![]() ![]() Sakın heveslenme bitti diye ![]() ![]() Ben gönderene kadar bendesin gidemezsin hiç bir yere ![]() Kafanagöre takılıp 'elveda' diyorsun ya ![]() ![]() Nafile![]() ![]() Hazırlıklarımıtamamlayana kadar yeni bir ev sahipliğine Hiç bakma öyle gözlerime ![]() Senin gibiler getirdi beni bu hale![]() ![]() ![]() Senin gibiler yüzsüzleştirdi yüreğimi ![]() Senin gibiler yüzündenkan damlıyor kirpiklerimden ![]() ![]() Hiç kimseden yardım almadanneşterle kazıyorum senin izlerini ![]() ![]() ![]() ![]() Her gelen adam olup gidiyor yüreğimden ![]() Adam gibi sevmeyiöğreniyorlar ![]() Riyasız![]() Ölümüne![]() ![]() Bakıyorlar ki çok ağır sevdadedikleri bu meret kaldıramıyorlar ![]() ![]() 'Bana göre değil sevmeler'deyip basit bir elvedaya yüklüyorlar aşkın koca yükünü ![]() ![]() ![]() Hep söylerim ya ![]() ![]() ![]() 'Keşke'leri çıkardım hayatımdan Eyvah'lar bana göre değil ![]() ![]() ' ![]() Eyvaahh !' demiyorum hiç tükenen umutlarımı ardı sıra Savurmuyorum aşkı vara yoğa ![]() ![]() Soğuk ayazların koynuna atmıyorum sevdamı![]() ![]() ve beceremiyorum yalan dolanı![]() ![]() 'neysemoyum' diyorum ![]() ![]() Nakış nakış işliyorum![]() ![]() İlmek ilmek örüyorumyüreğimde ![]() O yüzden sevdiğime CAN ÖZÜM ÖMRÜM GÖZNURUM ![]() diyorum![]() ![]() ![]() Çünkü ben senin gibi vefasızların inadına ![]() ![]() ADAM GİBİSEVİYORUM ![]() ![]() ![]() yine de silmesini beceriyor ![]() ![]() göz yaşlarımla yine sel basaristanbul'u ![]() Ya da kim bilir belki başka bir vefasız dindirir seninyarattığın kanamaları ![]() ![]() bendesin![]() ![]() 'keşke' lerimisıralamıyorum ![]() ![]() Çünkü ben ADAM GİBİ SEVİYORUM![]() ![]() ![]() |
|
|
|