|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adam, çünkü, inadına, seviyorum, vefasızların |
![]() |
Çünkü Ben Senin Gibi Vefasızların İnadına Adam Gibi Seviyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Ben Senin Gibi Vefasızların İnadına Adam Gibi Seviyorum...bir parça keder ![]() ![]() Bir tutam göz yaşı ![]() ![]() Kararınca özlem ![]() ![]() Kıv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayısız ayrılık zincirleriyle örülü bir kab da karıştırıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Üzerine buram buram tüten hasret ![]() ![]() ![]() Ve işte sizlere YÜZSÜZ YÜREK ![]() ![]() ![]() Ne acılara doyum oluyor ne de göz yaşlarının kekremsi tadına ![]() ![]() Her şeye alışılıyor zamanla ![]() ![]() sessiz bir 'elveda' ![]() ![]() ![]() 'Ben ayrılıkların şairiyim' diyor usta ![]() ![]() galiba ![]() ![]() Vedalara doymuyor bu yüzsüz yürek her gelen kanatıyor da 'bana mısın' demiyor ![]() ![]() Tıpkı senin gibi ![]() ![]() Şimdilik bıraktım ağlamayı belki başka bir son baharda Dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sevmekten utanıyor ne de vefasızlıktan ![]() ![]() ![]() bekleyen ağlayan bir çocuk gibi gözlerimin içine bakan ayrılığı her defasında bağrına basıyor ![]() ![]() ![]() ardından ne de sözü geçiyor kendine ![]() ![]() ![]() Yorulmuyorum aşkı kovalamaktan yüreğimden yeniden akacak olan kanların yeni kanallarını inşaa ediyorum şu günlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aldırmadan umutsuzluklarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tonlarıyla boyuyorum yüreğimi biri gelip yine kana bulasın diye ![]() ![]() ![]() Güneşle anlaşma yaptım bir kaç gün önce bir müddet doğmayacak sabahlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yağmurlar ![]() ![]() ![]() yeni bir felaket olmasın diye yağmayacaklar ![]() ![]() ![]() Görüyorsun değil mi? Bir gidiş nelere mâl oluyor ![]() ![]() ![]() Sakın ha ![]() ![]() ![]() Sakın heveslenme bitti diye ![]() ![]() Ben gönderene kadar bendesin gidemezsin hiç bir yere ![]() ![]() göre takılıp 'elveda' diyorsun ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamamlayana kadar yeni bir ev sahipliğine Hiç bakma öyle gözlerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gibiler yüzsüzleştirdi yüreğimi ![]() ![]() kan damlıyor kirpiklerimden ![]() ![]() ![]() neşterle kazıyorum senin izlerini ![]() ![]() ![]() ![]() Her gelen adam olup gidiyor yüreğimden ![]() ![]() öğreniyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedikleri bu meret kaldıramıyorlar ![]() ![]() ![]() deyip basit bir elvedaya yüklüyorlar aşkın koca yükünü ![]() ![]() ![]() Hep söylerim ya ![]() ![]() ![]() 'Keşke'leri çıkardım hayatımdan Eyvah'lar bana göre değil ![]() ![]() ![]() ![]() Eyvaahh !' demiyorum hiç tükenen umutlarımı ardı sıra Savurmuyorum aşkı vara yoğa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oyum' diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğimde ![]() ![]() NURUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ben senin gibi vefasızların inadına ![]() ![]() ![]() SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() yine de silmesini beceriyor ![]() ![]() ![]() istanbul'u ![]() ![]() yarattığın kanamaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sıralamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|