Canın Çok Acıdı Mı Gözümden Düşerken... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canın Çok Acıdı Mı Gözümden Düşerken...Çünkü benim yalnızlığım kimsesizliğimden değil ' uygunsuzluğumdan ' kaynaklanıyordu ![]() ![]() Anayasanın kaçıncı maddesi seni benden saklıyordu? Hangi kutsal kitap sana inanmamı zorluyordu? Ve kaç birleşmiş millet sana destek veriyordu? ![]() ![]() Sağlık kuruluşları sigarayı bırakmaya yardımcı olabilirkenhangi kurum seni silebilecekti zihnimden? Kötüyüm ben! Her kuralı ihlâl eden biriyim… İmzasız bir senedin yırtılan kısmıyım ![]() ![]() ![]() Bilirsin beceremem yaşamayı Bir damla su olsam gider rakıya damlarım![]() ![]() ![]() Sesini özlemedim Yüzünü de![]() ![]() Ellerini de![]() ![]() Yanımdaki varlığını hele hic !![]() Daha yazamıyorum![]() ![]() Uzayan burnum,kalemime çarpıyor Bırakıyorum![]() ![]() (küçük İskender)Psikolojim yırtılmışsa , yarım bırakılmışsam ve görünmeyen adamlar tarafından görünür kılındıysam içimdeki garip tümörü evlat edinmeme kim engel olabilir? Bir şifreyim ben de , beni çözmeye kalkışıcaklarla nasıl yakınlaşabileceğimi hesaplıyorum Arkeolojimleilgilenen bir neslin sırdaşıyım " Aşklarım buz tuttu Bünyemi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yıkamıyorum Pis tütüyor - ' Evet , buyrun Bir zamanlar bendim!'diyerek açıyorum telefonlarımı ![]() Aşklarınızın arasına reklam almayınız Hayatlarınızı taklitlerinden sakınınız !Öl! şimdi sen öl! Ve ilk sen ol, ölürken arkasına bakıp da, "Utanın! Utanın!" diye seslenen! Ben seni yerel sevdim ![]() sen beni genel![]() bensana naklen yayındım ![]() sen benim yaralarıma bant sardın![]() ![]() şimdi kaçıncı kanalıaçarsan aç ![]() reytingi tavana vurmuş karıncalı bir yalnızlığım![]() ![]() Öyle kalabalık ki hayallerle içimiz intihar etsen yere düşmez! Acılarımdan bir tanesi geçmiş karşıma sırıtıyor şimdi ![]() Değdi mi adam diyor, bu kadar acıya?Değdi mi be adam!Gülümseyereksoruyorum ![]() Pardon çıkaramadım?![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim hangi kanayan yaramdın?Yanlış ışıkta geçmiş bir aracın ardında kalıp can çekişirken,"kırmızı kırmızı"diye sayıklamak gibi bir şeydi sen giderken konuşamamak ![]() " Bizimkisi İki Renk Körünün Maviyle Yeşile Orta Yol Bulma Çabasıydı ! ![]() "En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım, inandığımı Sandılar ![]() ![]() Bense onların kuş kadarakılları ve cahil cesaretlerine hayrandım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|