![]() |
Canın Çok Acıdı Mı Gözümden Düşerken... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canın Çok Acıdı Mı Gözümden Düşerken...Çünkü benim yalnızlığım kimsesizliğimden değil ' uygunsuzluğumdan ' kaynaklanıyordu ![]() ![]() Anayasanın kaçıncı maddesi seni benden saklıyordu? Hangi kutsal kitap sana inanmamı zorluyordu? Ve kaç birleşmiş millet sana destek veriyordu? ![]() ![]() ![]() hangi kurum seni silebilecekti zihnimden? Kötüyüm ben! Her kuralı ihlâl eden biriyim… İmzasız bir senedin yırtılan kısmıyım ![]() ![]() ![]() Bilirsin beceremem yaşamayı ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini özlemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psikolojim yırtılmışsa , yarım bırakılmışsam ve görünmeyen adamlar tarafından görünür kılındıysam içimdeki garip tümörü evlat edinmeme kim engel olabilir? Bir şifreyim ben de , beni çözmeye kalkışıcaklarla nasıl yakınlaşabileceğimi hesaplıyorum ![]() ilgilenen bir neslin sırdaşıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diyerek açıyorum telefonlarımı ![]() Aşklarınızın arasına reklam almayınız ![]() Öl! şimdi sen öl! Ve ilk sen ol, ölürken arkasına bakıp da, "Utanın! Utanın!" diye seslenen! Ben seni yerel sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() sana naklen yayındım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açarsan aç ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle kalabalık ki hayallerle içimiz intihar etsen yere düşmez! Acılarımdan bir tanesi geçmiş karşıma sırıtıyor şimdi ![]() ![]() soruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlış ışıkta geçmiş bir aracın ardında kalıp can çekişirken,"kırmızı kırmızı"diye sayıklamak gibi bir şeydi sen giderken konuşamamak ![]() " Bizimkisi İki Renk Körünün Maviyle Yeşile Orta Yol Bulma Çabasıydı ! ![]() ![]() En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım, inandığımı Sandılar ![]() ![]() ![]() akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|