![]() |
Sen Bana Aitsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bana AitsinBir yara bir ömrü her gün nasıl kanatır ![]() ![]() ![]() Sen yarammışsın ve ben o yarayla yaşamışım yıllarca ![]() ![]() ![]() Önemsiz olacağı düşünülüp kaçılan bir söz bir tek cümle sonradan ne kadar acı verebiliyormuş ![]() ![]() ![]() Ben her gün işte böyle can acısıyla gözlerimi açıyorum,gecelere kadarda yaramı sarmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Meğer ben seni, ne kadar içime saklamışım, bilmeden yıllarca böyle yaşamışım ![]() ![]() ![]() Hep gizliden seni istemişim, yürekten seni gizlice sevmişim ama itiraf edememişim kendime bile ![]() ![]() ![]() Şimdi tek isyanım yanlış zaman olması ![]() ![]() ![]() Yarayı taşımışım gerçek mutluluğu es geçerek ![]() ![]() ![]() Neymiş o engel olan ![]() ![]() ![]() daha iyi anlıyor insan! Meğer herşey ne kadar acemiymiş, o yıllar neden yanlış geldi bu itiraf, bu yanlışsa peki neden Yaptığım diğer yanlışlar ![]() ![]() ![]() Bunların cevabını arıyorum her gün ![]() ![]() ![]() En uzaktakine geçilen sonsuz toleranslar, en yakındakine ise tanınmayan şanslar ![]() ![]() ![]() Karma karışığım, pişmanım o korkunç ateş yakıyor beni her gün ![]() ![]() ![]() Kendime de sana da haksızlık etmişim ![]() ![]() ![]() Dilimde binlerce isyan kelimesi barınıyor şimdi, bu isyanlar hep kendime ![]() ![]() ![]() Sen öylesine bendesin ki ve öylesine derinlerdesin ki ![]() ![]() ![]() ![]() Benimsin hep yalnız benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN YÜREĞİME AİTSİN BUNU BİLMİYORSUN ![]() ![]() ![]() İstiyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Çaresizim şimdi ![]() ![]() ![]() Kavuşamıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() İşte yüreğimin tek derdi ![]() ![]() İçimi tek hafifleten teslimiyet, geleceği bilememek herşey kader kısmet ![]() ![]() ![]() Artık geleceği de aştım ben ![]() ![]() ![]() Ben seni daima bekleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Koyu kara kapkara şuan herşey diyorum, çalsam bütün kapıları kapanır mı bu yara ![]() ![]() ![]() Bütün bu kapıları kapasam üşürmüyüm yalnız başına ![]() ![]() ![]() O kadar derin yaşıyorum ki seni ve o kadar yanımda hissediyorum ki ![]() ![]() ![]() Kelimeler kifayetsizleşir anlatmaya çalışınca ![]() ![]() ![]() Şimdi seninle ama sensiz mi; geçecek mevsimler, ben hep üşüyecek miyim balıım ![]() ![]() ![]() Ölüm gibi geliyor herşey ![]() ![]() ![]() Sen diye dokunmak, sen diye hissetmeye çalışmak ![]() ![]() ![]() Seni hep onda aramak!!! ![]() ![]() ![]() Artık seni anlamaya çalışmakla geçiyor zamanlarım, seni yap boz gibi birleştiriyorum ve ![]() ![]() ![]() Her birleştirmem de seni daha fazla anlayıp bir kat daha fazla tanıyorum ![]() ![]() ![]() Her daha iyi tanımamda da seni; bin kat daha fazla seviyorum ![]() ![]() ![]() Hem hayalini kurduğum aşkı; yaşayamamak hem de o fırtınayı yaşatamamak ![]() ![]() ![]() Üstelik yaşatmak ve yaşamak istediğim tek kişiye ![]() ![]() ![]() Ben ilk defa hafife almışım duygularımı belki korkmuşum belki kaçmak zorunda kalmışım ![]() ![]() ![]() Oysa ki hiç bir duygumu ertelememiştim ben, herşey çok netti hayatımda ![]() ![]() ![]() Bu yüzden şimdiki bu serzenişlerim, yaptığım hatanın pişmanlığı ondan çok içimi yakıyor ![]() ![]() ![]() Bu nasıl bir acı böylee ![]() ![]() ![]() Bana ölüm mü yoksa kavuşamamak mı daha beter dedirtti ![]() ![]() ![]() Vee ben bunun cevabını artık verebiliyorum ![]() ![]() ![]() Her nefesim seninle artık ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bi fırtınaya dönüşüyorsun içimde onu durdurmaya ve yol göstermeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Ben AŞKI SIRADAN YAŞAYANLARDAN DEĞİLİMKİİ ![]() ![]() ![]() Kimi zamanda fırtına yerini huzura bırakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Huzur oluyorsun,mutluluk oluyorsun bende, seni sessiz sessiz yaşamaya başlıyorum ![]() ![]() ![]() yüreğimin en kuytu yerinde hissederek yaşıyorum seni ![]() ![]() ![]() Kimi zaman dua oluyorsun ![]() ![]() ![]() Kimi zaman acıtan bir kalp ![]() ![]() ![]() Kimi zaman benim oluyorsun ![]() ![]() ![]() Kimi zamanda benliğime en büyük düşman ![]() ![]() ![]() Ne yapayım içim işte; içim seviyor, seni sevmeyi seviyor ![]() ![]() ![]() Kaçtığın için değil; sen olduğun için, sen olduğun için istiyorum ![]() ![]() ![]() İçinde sakladığın acılar için ![]() ![]() ![]() Senin aşkın için değil; senin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben keşkee ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi de senide aşka doyurabilseydim ![]() ![]() ![]() İstediğim sevgiyi senle yaşayabilseydim, sana yaşatabilseydim ![]() ![]() ![]() Seninle bir ömür paylaşabilseydim ![]() ![]() ![]() Kucağında sabahları karşılayıp, geceleri yıldızları senle seyredebilseydim ![]() ![]() ![]() Yollarını gözleyip seni bekleyen ben olup ![]() ![]() ![]() Kollarında son nefesimi verseydim ![]() ![]() ![]() Varsın olsun bu bizim masalımızda böyle olsun ![]() ![]() ![]() Bir nefes kadar yakın olup,birbirlerini görmeyen yada görmek istemeyen ![]() ![]() ![]() Yıllar sonra birbirini fark edip geç kalanlardan olalım ![]() ![]() ![]() ![]() Tek çare ZAMAN ![]() ![]() ![]() Tek ümit GELECEĞİNİ BİLEMEMEK ![]() ![]() Tek istek SEN ![]() ![]() ![]() Tek bekleyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|