![]() |
Gönlüm Söz Dinlemiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönlüm Söz DinlemiyorVirane günlerimden biriydi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kalem çekmiştim ayrılığıma ![]() Yeni tanımıştım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamaklı gözlerle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okuyordum gönderdiğin şiirlerini ![]() Çok zaman geçmedi aradan ![]() ![]() ![]() Alıştım sohbetine,sevgi dolu sözlerine, Gözüm arar oldu her an seni ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun zor geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğdiriyordu çehremi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle sıcak sözlerle cezbeyledin ki beni, İçim fışkırıyordu sen ,sen diye ![]() ![]() ![]() ![]() Ama dilim,sus olmuştu kelimelere ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceden yaşadım sanmıştım tutkuyu ![]() Oysa AŞK oyunuydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğerse aldanmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl yeni başlıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinemde ki veryansınlar ![]() ![]() ![]() Hızlı hızlı kalp atışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki yasaktı,yada günah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söz geçiremez oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördüğüm senli rüyalarıma ![]() ![]() ![]() ![]() Benim sevgim çok derindedir ![]() ![]() ![]() ![]() Ne günü birlik,nede geçicidir ![]() ![]() ![]() ![]() Benim GÖNLÜM SEVDALARIN EN YÜCESİNE sahiptir ![]() |
![]() |
![]() |
|