![]() |
İnanma Yalan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnanma YalanBu gün güneşli başka bir gün yeniden kucaklamalıyım hayatı aynada sulüetimi göğüsledim kendime çeki düzen verdim ![]() işte bu gün,o gündür dedim ![]() dağınık değildi odam ![]() ![]() ![]() bir kaç elbise, onlarda yatağın üzerinde ![]() kaldırdım buruşturmadan astım, ait oldukları gardorapta ki yerlerine bir başkaydım bu gün,bir başka neş'e,umut saçıyordum her bir yana yazdan kalma bir hava ![]() ![]() ![]() ![]() birden eski arkadaşımı anımsadım ![]() ![]() ![]() köşeyi döndüm,onunla karşılaştım ![]() sordu seni bana ![]() ![]() ![]() önce duraksadım ![]() ![]() ![]() yüzümde buruk bir hüzün ![]() ![]() ![]() oysa çok anlatmak isterdim Unuttum bitti diyorken adına ![]() ![]() ![]() gözyaşlarım ele veriyor ![]() ![]() ![]() sensizlikte geçen onca zamanlara ![]() ![]() ![]() razıydım gülüşüne,sıcacık bir buseye bunların hepsi YALAN inanma ![]() ![]() ![]() YALAN hiç unutamıyorum ![]() Seni sorduklarında unuttum, bitti diyorum ![]() ismini bile hatırlamıyorum hiç sevmiyorum ![]() aslında koca bir YALAN içim öyle demiyor, çarpan atışlar dinmek bilmiyor kalbim isyanlarda susmuyor ![]() Nereye gitsem,kimi sevmek istesem her şeyde sen varsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne güzelde gözüm,ne çirkinde sözüm ah vicdansız, ansızın gidişin unut beni deyişin ![]() ![]() ![]() ![]() içimde kapanmıyan derin YARA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|