![]() |
Gittin Ona Ve Bittin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittin Ona Ve BittinGeri dönme artık çıktın mı yola, Kötü insanlardan kendini kolla, Arada sırada bir selam yolla, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Artık bitti, Ayrıldı yollarımız, İflah olmaz kırıldı kollarımız, Yeşermedi kurudu dallarımız, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Sanmaki peşinden ''KARA'' baglarım, Yada olur olmaz atıp tutarım, Sen naSIL sattınsa sanma bende satarım, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Yazık gözyaşıma inan aglamam, Deniz olsam sana damlamam, Artık senle mümkün degil olamam, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Birde anlayana sivri sinek saz, Anlamıyorsun aşktan nedesem az, Birgün belki anlar yaz berhudar yaz, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Sevda sandım sarılmıştım boynuna, Sattın aşkımızı pis bir oyununa, Şimdi yılan cıyan girsin koynuna, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() En yakının seni bana demişti, Deli gönlüm onu dinlememişti, Dedikleri gerceklerle pekişti, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Anlayamadım sen nasıl insansın, Nokta noktalıksa diplomalısın, Hayatımdaki leke ''KARA'' çalısın, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Güya birde hayatımda yıldızdın, DİYORDUN YA BANA HİÇ KIYAMAZ DINNN , Şimdi ellerinle mezarım kazdın, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Gidecegin yeri iyi bilirsin, Yalan atmakta cok cok hünerlisin, Şeytana pabucu ters giydirirsin, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Gülüşünde bile sahtekarlık var, Kanına işlemiş yalan sevdalar, Görende seni bir melek sanar, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Yüzüne gülenler defterin dürdü, Arkandan vuranlar sefani sürdü, Göremedi sevgimi şaşi ve kördü, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Üstüne görmedim sahte kapriste, Hakkım senden cıkar aheste aheste, Ateşim kalmasa közümden iste, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Al bu sahte sevgini başına cal, Zavallı birisin kurumuş bir dal, Melek maskesinde kudurmuş cakal, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Tüküreyim senin sevda tasına, Degmezmişsin bir damla göz yaşıma, Sakın çıkma birdaha karşıma, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Aklın sıra tilki gibi kurnazsın, Güzelliginide baki sanarsın, Bilmem nere gider kime kanarsın, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Sevdan zehirimiş sanmıştım azık, Kıydın sevgimize vallahi yazık, Korkarım senin kanında bozuk, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Sana dair herşeyleri yakarım, Gercek ismin nokta nokta takarım, Sanma senle daha yola cıkarım, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Kör imiş gözlerim yeni farkettim, Böcek oldun böcek ufaldın bittin, Kimse yıkamazdi perişan ettin, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Yaşattında cok teşekkür ederim, Pek pahalı işven ve cilvelerin, Hesap cıkar bedelini öderim, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() Dilerim bana uzak kalasın, Benden yana yine mutlu olasin, EEE hadi git allahindan bulasin, Gittin, gittin, gözlerimdede bittin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gittin Ona Ve Bittin |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittin Ona Ve BittinBANA BUNU YAPMAYACAKTIN BÖYLE SIRTIMDAN VURMAYACAKTIN BENİ GELİŞİN GİBİ ONURLU OLMALIYDI GİDİŞİN VE ÖYLESİNE GURURLU BİTİŞİN GEL GÖR Kİ KÖTÜ OYNADIN BU OYUNU ERKEN DÜŞTÜ MASKEN YÜZÜNDEN DEMEK Kİ SEN İÇİMDE BÜYÜTTÜĞÜM BİR DEV DEĞİL BİR HİÇTİN GÖRÜYORSUN İŞTE GİTTİN VEDE BİTTİN BANA BUNU YAPMAYACAKTIN ÖYLE BİR HANÇERLE YIKMAYACAKTIN BENİ BİR İHANETİN ADRESİ OLMAMALIYDI AYAK İZLERİN YOKSA YOKSA BEN Mİ YANLIŞ TANIDIM SENİ YOKSA HEP BÖYLE KİRLİMİYDİ SENİN DENİZLERİN İŞTE ELLERİMDE SUÇ ORTAĞIN BİR SİNEMA BİLETİ BİR PASTAHANE KÖŞESİ,BİR TİYATRO GİŞESİ BU KADAR UCUZA GİTMEYECEKTİN SİGARA DUMANLARINDA HARCAMAYACAKTIN BU AŞKI VE AŞK CELLATLARINA MEZE YAPMAYACAKTIN BENİ ŞİMDİ BOŞ BİR MEZAR BULSAM SENİ BÖYLESİNE SEVDİĞİ İÇİN ORAYA BIRAKIRDIM KALBİMİ ARTIK ADIN İHANETİ ÇAĞRIŞTIRIYOR BANA VE TADIN BİR YILANIN EN ÖLDÜRÜCÜ ZEHRİNİ SÖYLE ŞİMDİ HANGİ YÜREĞE SAPLIYOSUN O ACIMASIZ HANÇERİNİ BİLKİ BUNDAN BÖYLE YASAKLANMIŞ KİTAPLARIM GİBİSİN ARTIK BANA YAKLAŞMAM YASAK, DOKUNMAM YASAK VE ÖMRÜMCE SARILMAM YASAK SANA BANA BUNU YAPMAYACAKTIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|