![]() |
Senin İsmine Mevsim Koyamadım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senin İsmine Mevsim Koyamadım..Üşüdükçe, uzuyor gece ![]() ![]() ![]() Sis çöküyor içime! ![]() ![]() Uzadıkça, üzüyor gece! ![]() ![]() Mevsimler, dökülüyor kurşun rengi ağaçlardan; kavruk sarı! ![]() ![]() Topraktan kök ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böceklere terkedilmiş yuvalar gibi, şimdi boomboş avuçlarım ![]() ![]() ![]() Korkuyorum; İçime bakmaktan! Sen olsaydın, ne koyardın yokluğunun adını? ![]() ![]() Üşüdükçe, uzuyor gece ![]() ![]() ![]() Üzüyor üşüdükçe ve içimi sis bastıkça, hatırlıyorum; sen ve ben "bir" olurduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az değildik bir iken; fazlaydık, ve yoğunduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya şimdi? ![]() ![]() Topluyorum,topluyorum,toplayıp duruyorum kendimi yalnızlığımla ![]() ![]() ![]() Ben, bir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokmamı kırsam bile paylaşmak için; avucumda kalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplanmaya çalışsam da olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üşüyorum ![]() ![]() ![]() Üşüyor gece ![]() ![]() ![]() Üşüdükçe, uzuyor; uzadıkça üzüyor ve sis çöküyor içime! ![]() ![]() Mevsimler dökülüyor kurşun rengi ağaçlardan; kavruk sarı, ve savruk sarı bir yel esiyor içimde! ![]() ![]() Fırınlar tutuşmuyor çırasız, kaynamıyor tencereler ocaksız ![]() ![]() ![]() Ben, üşüyorum; şöminede kül gibi ![]() ![]() ![]() Bilerek, yokluğundan soğuk mevsim olmadığını! ![]() ![]() Adı var da her şeyin; ne deniyor olmadığın mevsime? ![]() ![]() Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Yokluğundan daha soğuk bir mevsimi tanımadım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|