![]() |
İçimde Bamb’Aşk’Laşıyorsun. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Bamb’Aşk’Laşıyorsun.Ne kadar özgürsen aslında bir o kadar benimlesin ![]() ![]() her gün içimde bamb’aşk’laşıyorsun ![]() - keşke birtek ben olsaydım sende tek ![]() - ve sen bilmezsin ![]() ![]() sana bakınca neler gördüğümü ! - dağıLanLarı topLamaktan önüme bakamıorm - Hiç benim olmayan bir tenin ödünç ruhuyla avuttum kendimi ![]() Bilin ki O da kim Çok ağlayan - diğerLeri sadece sevebilir ama ben uğruna ölebiLirimm (: - Keşke rüya olmasaydı da sen uyandırmasaydın ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben de seni bana hatırlatan ne varsa her şeyi bir kutuya kaldırdım ![]() Beraber atacağız ![]() Az kaldı uyanışım ![]() ![]() - Üşütmeyeceğin baharlar vermek isterdim sana ![]() Elimden geleni yapmış olsam da pencerene alışamadın ![]() Belki bir gün alıştığını anladığında solacaktın ![]() Son bahar bu ![]() Çiçek solabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Bildiğim tek şeyiçimde bamb’aşk’laşıyorsun ![]() ![]() - her defasında kapıdan döndüm ![]() ![]() - ‘Bir zamanlar daha cesur ama mutsuzdum şimdi mutlu ama korkağım’ Değiştim gibi büyük cümlelerin altında kalacağım diye korkaklığım ![]() ![]() - Sadece iki kişilik yer var bu sofrada ![]() ![]() Üçüncü girdiğinde devreye garip bir koltuk telaşı Anlamsız bir ekmek savaşı sonunda bir açlar sofrasına dönüşür her şey ![]() ![]() ![]() Ekmek paylaşılır dostlar paylaşılır her şey paylaşılır da ![]() ![]() ![]() Bu dünyada sevgilinin alnındaki ter Yanağındaki gamze Göğsündeki huzur Elindeki sıcaklık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|