![]() |
A'dan Z'ye Bende Ki Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() A'dan Z'ye Bende Ki SenYorgunum! Hala eksik sabrımda bütün bir seni taşımaktan yorgunum! Seni mutlu edememek Uçurtmamı beraber uçuralım derken Yeryüzündeki her günahın suçunu boynumda taşırım ben ![]() Sana seni vermeye kalkışacak kadar inceleşen Gölgemde prangadan beterdir saçların ve hala her aydınlıkta tel tel üfleterek çözdürmeyi deneyecek kadar tutkunluğundan bıktım desem ![]() İçi(N)deki sevgiye bütün gülleri almak Takvimleri vuslatına doğru gün gün tüketmeye çalışan parmaklarımınAdan Zye bende ki sen yokluğunu ay ay saymayaAdan Zye bende ki sen ucuna ayaklarımı da eklesem yetmediğini görmekten yorgunum! Haktan geldiAdan Zye bende ki sen hakka gidecek olan bir kul olmayı istemişkenAdan Zye bende ki sen emellerine yol olacak kadar lanetlendiğimiAdan Zye bende ki sen ki bu yüzden yeryüzünde cüzamlı ruhumu kabul edecek bir karış toprağı bile hala bulamamaktan ve bu yüzden her geceAdan Zye bende ki sen ‘'gelme'' diye Azrail'e yalvarmaktan yorgunum! Ne zaman gelmeyi istesenAdan Zye bende ki sen o vakit seni sevmek olurdum ![]() |
![]() |
![]() |
|