|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, bitmeyesin, içimde, kapıldım, seyrine |
![]() |
Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Derin bir yanıksın beLkide Nerden Olduğunu farkedemediğim ![]() ![]() ![]() Seyrine kapıLdım Aşk ![]() ![]() ![]() Daha sonrasnda heyecandan başımı kaLdırıp bakamıyışmdı hatırLayıpda utandığım ![]() Nerdeydn bunca zamandır Ne yaptın bana senden başkasına dönüpde bakamıyorum Şımartınca beni çocukLuğmdan Olsa gerek çekiniyorum ama içten içe bağlanıyorum sana aşk ![]() UçurtmaLar uçurcağımız günLeri hayaL ediyorum özgürLüğümüze Birbirmize bakınca susp kaLmaLarı durdurak vede ardından gülümseyerek sarıLmayı istyorum büyükce özlemlerimLe ![]() ![]() PamukŞekeri alırız yine , cok yorulsakta yan yana olmanın huzuru içnde kıvranız ağrıLarLa Bu herşeye değmezmi sence ? Sonra yorgunLktan omuzLarmda tatlı o beLLi başLı rüyalarına dalmanın zamanı saati vurur Bense esen yelden bile kıskanırım o güneş gbi çarptığın neye uğradığmı şaşırdığım senin bakışlarından hic çekmem göz süzüşlerimi ![]() ![]() ![]() DüşLerimin en gizLi kahramanı adını sorma sen taa içmdesn BeLki yasak yda yanLş gec kaLdğmı sanıyorum sana ![]() Hepde öyle kal sen bilme dorukLarı yaşatan sevdam (: Adın beLkide burlarda bir yerlerde sakLı MutLuysan MutLuyum Bende HayaLLerde Yaşıyor Bile Olsam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Al beni___elimi bırakmadan sana___hep sana götür! Duvarlara fısıldadığım aşk sözcüklerimin yeri burası değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koyma beni buralara ![]() ![]() ![]() Tutunamazlığım başlıyor aniden Zaman geçiyor ![]() ![]() ![]() Tutamıyorum!!! Saklandım içime,iyice çektim ayaklarımı kendime ![]() ![]() ![]() Bul ve çıkar beni bu harabeden ![]() Yanımda bile uzaktasın sanki ![]() ![]() ![]() İçten içe çöküşlerde bedenim Sensizlik ağır yük Artık bu yükü kaldırak ne sabrım var Ne de gücüm ![]() ![]() ![]() Daha fazla kanamadan ben Gelsen ![]() ![]() ![]() Bul beni___sağanaklarını durdur yüreğimin___yakınına götür |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Hadi unuttum ezberimdeki tüm replikleri ![]() Acele et ![]() ![]() ![]() ![]() Eğildim yüreğinin baş ucuna ![]() ![]() Hayatın en gerçek suflesini ver dudaklarıma… Fısılda misk-i amber kokulu mutlulukları kulağıma Gayri ben SEN’İM… Gayri ben sana AİT’İM… Düştüm bendeki “benden” … Şimdilerde bende varolamayan “ beni “ Bundan böyle sende yaşat gayri ![]() ![]() Nasıl, hangi şekilde diye sorma Adım kadar yalın ![]() ![]() Ve bir o kadar alıntısız ![]() ![]() Hiçliğimin paragraf başında Hüviyetim SENİNLEDİR… Yüreğindeki sevda ağırlığınca susuyorum ![]() ![]() Kapatıyorum tüm sol anahtarlarını ![]() ![]() Verdiğim zayilere aldanma sen… Bendeki “ ben “ bundan sona “ bensiz… Gayri bendeki “ ben “ SENSİN ![]() ![]() Bundan sonraki mevcudiyetim; Adının kapladığı yer kadar ![]() ![]() Yüzümü “ yüzüne “ kapattım ![]() ![]() Dilsizim ![]() ![]() Ve bir o kadar SEN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Bu kadar aci duymazdim ![]() Acim yas olup akmaliydi gözlerimden ![]() AGLAYAMADIM ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa ![]() Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati sadece seninle paylasmakti ![]() ANLATAMADIM ![]() Gidisini önlemek için tutmak vardi ellerinden ![]() Ellerim degil miydi her dokunusumda seni ürperten? Ürperirdin yine, biliyorum ![]() Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdigin bütün cesaretin kaybolurdu ![]() TUTAMADIM ![]() Bir yikim gibiydi gidisin ![]() Sen adim adim uzaklasirken benden, çöküp kaldi bedenim oldugu yere ![]() Nice terk edilislere dayanan bu yürek, bu kez yenilmisti ![]() Bu kadar zayif degildim ben kalkmaliydim ![]() KALKAMADIM ![]() Oysa geldigin gün gidecegini biliyordum ![]() Hazirdim gidisine ![]() ![]() ![]() Bense gidisinin ertesi günü hayatima kaldigim yerden devam edecektim ![]() DEVAM EDEMEDIM ![]() Bir sey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? ![]() "Bekle beni, dönecegim ![]() Beynim öylesine ugulduyordu ki ![]() DUYAMADIM ![]() Nereye gittigin önemli degildi ![]() Binlerce km ![]() ![]() Artik yoktun ve asil bu düsünce beni felç ediyordu ![]() Kurtulmaliydim senden, bu yokluk duygusundan kurtulmaliydim KURTULAMADIM ![]() Unutulanlarin arasina katilmaliydin ![]() Anilari sandiga koyup hayati yeniden yakalamaliydim ![]() Bu ask noktalanmaliyd, bu sevdadan vazgeçmeliydim ![]() YAPAMADIM ![]() BIL KI SEVMEKTEN VAZGEÇMEDIM SENI, BIL KI SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YÜREGIMDE, BIL KI; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslinda sen hiç bir zaman gelmedin bana ![]() Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çigliklarim boguluyor gecenin karanliginda ![]() Gece korkunç, gece sessiz, gece yalniz ![]() Sesim kisiliyor Gidisin bitisi olacak yüregimdeki heyecanin, Gidisin sönüsü olacak gözlerimdeki atesin ![]() Beni,yüregimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma ![]() Gidisin dinderemez bu firtinayi ![]() Bir firtinanin ugultusuyla sesleniyorum sana; |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya ![]() ![]() ![]() İnanmıştım ![]() ![]() ![]() Yanıldığımı,ansızın ![]() ![]() ![]() Bir nefes de ![]() ![]() ![]() Beni soluksuz bıraktığında anladım ![]() ![]() ![]() Anladım ki Çok uzağım yüreğinden,benliğinden,ruhundan ![]() ![]() ![]() Sesim kısıldı haykıramıyorum ![]() ![]() Sokaklarda yankılanan feryatlarımı duymuyorum ![]() ![]() Çaresizlikten mi kısıldı sesim ? Yok sa sensizlikten mi? "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya ![]() ![]() ![]() İnanmıştım ![]() ![]() ![]() Sayıklıyorum ![]() ![]() ![]() "Yoksun işte yoksun " ![]() ![]() ![]() Gözyaşları bitti sanılır ![]() ![]() Yürek yanılır,göz aldanır ![]() ![]() Yaşların sessizce yüreğe doğru aktığını görebilen var mıdır ? Özlemekten yorulunca geriye ne kalır yüreklerde ? Bende ruhumu alev alev yakan bir çift siyah göz kaldı senden geriye ![]() ![]() ![]() Derin,dipsiz,sonsuz ![]() ![]() ![]() İçinde kaybolmaktan korktuğum ![]() ![]() Kıvılcımlar saçan ![]() ![]() Yıldızları bile kıskandıran bir çift göz ![]() ![]() ![]() Sayıklıyorum ![]() ![]() ![]() "Yoksun işte yoksun " ![]() ![]() ![]() "Yüreğindeki sevgi kırıntılarını atıp cebine,dudağında boş bir ıslık,gözlerinde sahte arayışlarla ne de kolaymış gitmeler ![]() ![]() ![]() Sen gidince anladım ![]() ![]() ![]() Sen boynu bükük,kırık dökük sevgilerden arınırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu anladığın gün otur bir kayalığın üzerine seyret denizi ![]() ![]() Sor ona ![]() ![]() Köpük köpük sitemle anlatacaktır öfkeli yanlızlığının sebebini ![]() ![]() Ve biliyorum ![]() ![]() O gün anlayacaksın ![]() ![]() Ardında bıraktığın yüreğin;aslında tüm denizleri kuşattığını ![]() ![]() ![]() Son bir hamle yaparak ardına bakacaksın ![]() ![]() Gözlerimi arayacaksın delice ![]() ![]() " Affet ![]() ![]() ![]() ![]() "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya ![]() ![]() ![]() İnanmıştım ![]() ![]() ![]() Simdi sen gideceksin, git Güzelliğini, ulaşılmazlığını al ve git Bırak beni eski kışımda Yarınımı götür Gençliğin o yara almaz bencilliğine git İçinde gitgide büyüyen o yalnızlık kurdunu Güzelliğine dadanan o hastalıklı hüznünü Bırak ve git ![]() ![]() ![]() Kibirli arzularına, altın gölgedeki kusursuz yüzüne Yillar sonra yaşayacağın Unutuluşları, o acımasız kışları bırak ve git ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)sevmek,,yoksa biten sevgi arkasından ağlamakmı? yoksa başlamamış sevginin bitmesine çalışmakmı?? geceleri sabaha bağlayan ıslak gözlermi? yoksa bir arabesk kucağına sığınıp kan yaşlarımı dökmek? sevmek öyle garip bir duyguki yakalamak kolay bitmesi zor,yakalamak zor,bitmesi kolay olan platonik bir aşk çemberi!! bizde onun en sahte oyuncakları sergilenen polimler ise süper yalan,ihanet,gözyaşı,bazen mutluluk,bazende kötü sonla biten sevgi ölümü ![]() ![]() ![]() aslında bunları yakalamak o kadar kolayki, bir yalan sevdanın kucağına düşmek yeter o zaten seni yalnızlığa,uçuruma,mavi denizlerin derinliklerine bırakır ![]() ![]() keşke mutsuzluk olmasa,gözyaşı olmasaa SEVMEK ÖLÜMÜ ÖZLETİR İNSANA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)"Git" demek kolay değil onu hala çok severken ![]() ![]() ![]() Sesine, kokusuna, varlığına bu denli alışmışken sebepsiz yere en gerçek alışkanlığını azat etmek kolay değil ![]() Kolay değil artık "o" ve yalnız onunlayken yüzüne bu kadar çok yakışan en içten gülümseyişinin olamayacağını bile bile "git" diyebilmek ![]() ![]() ![]() Onun mutluluğu ve aşk arasında bir seçim yapabilmek ![]() ![]() ![]() Ve onun mutluluğu için aşktan vazgeçebilmek ![]() ![]() ![]() "İnsan aşktan vazgeçerse yaşlanır" demişti gidenlerin en can yakanı ![]() Yaşlandık mı şimdi? Bu yorgunluk, bu bitkinlik, bu umutsuzluk yaşlılıktan mı yoksa aşksızlıktan mı? Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Tek bildiğim koca bir umutsuzluğun kapladığı gidenlerden arta kalan yerleri ![]() ![]() ![]() O umutsuzluk burnunun dibindedir aslında sen "git" derken ![]() ![]() ![]() "Madem mutlu olacaksın git o zaman" diyebilirken umutsuzluğun o meşhur buz dağı kadar yakınındadır, hissedersin ama aldırış etmezsin ![]() Kalansındır sen çünkü ![]() Gitmeyi kafasına koymuş olanı azat edensindir ![]() Yaşadığın o güzel anıları bir daha hiç yaşamayacağını bilmenin ağrısını, sızısını sol yanında en çok hisseden tarafsındır ![]() Ne yapacağını, nasıl iyi olacağını bilemeyensindir ![]() Bunca sıkıntının arasında iki eksik beş fazla bir umuda kafa yormazsın ![]() ![]() Benden sonra mutlu ol" ![]() ![]() ![]() Çünkü ben senden sonra mutlu olacağım demenin üstü kapalı bir ifade şeklidir bu ![]() Gidenin gitmeye ne kadar hazır olduğunun ölçütüdür ![]() Acımayla karışık bir vicdan sesi vardır bu sözde iyi dilekte ![]() ![]() ![]() "Senden sonra mutlu olmamı bekleme, en azından bir süre ![]() ![]() ![]() ![]() Ondan sonra mutlu olamayacağını bile bile onun mutluluğu için ondan vazgeçebilmek onun anlayamacağı erdem ister ![]() ![]() ![]() Kolay değildir o erdemi taşıyabilmek ![]() "Gitme, kal" diye yalvaran kalbine gözyaşları içinde kulaklarını tıkayıp "git" diyebilmek kolay değildir ![]() Hem de öylesine saf, öylesine temiz severken ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım kalmışlığı hiç aklına getirmemişken ![]() ![]() ![]() Ondan sonra geçmek bilmeyen günleri, geceleri hiç düşünmemişken ![]() Her telefon sesinde, her mesaj gelişinde, her kapı çalışında kalbinin boş bir umutla nasıl çarpacağını hiç tahmin etmemişken ![]() ![]() ![]() Şarkılarda, şiirlerde geride bıraktığın sevdayı arayacağın zamanların vereceği acıyı hiç aklına getirmemişken ![]() ![]() ![]() "Git" demek kolay değildir hala onu çok severken ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Hiçbir Harfi Sensiz Bir Cümleye Kurban Etmedim Kara çalınmış günlerin ertesinde, ellerinde güneşlerle gelen yar! Huzuru içirdiğin yüreğim şimdi hüznü içiyor ellerinden, bilesin! Yüreğine kanatlanan yüreğin kanadı kırıldı, kanıyor ![]() Göğe uçurduğum umutlarım vuruldu bir bir Hüzün ki, yokluğuna katık ettiğim, Yine dolandı eteğime, peşimi bırakmıyor ![]() Adının her harfini gözyaşıma çizdim ve titrek bir yürekle yokluğuna ektim Sen avazın çıktığı kadar susarken ben taze çığlıklar yeşerttim san Nefes nefes acıyı yonttum adınla, Yokluğuna buladım ellerimi, Yüzüme bölük pörçük diktiğim yamalı gülüşlerdeyim şimdi ![]() Ah yar! Ah! yoluna ,can diye diye benden geçtiğim, Ah suskuların şahı, Bir çözebilsem boynuma doladığın sessizliğin düğümünü Bir yudum harf düşse,hisseme alfabenden Yalın ayak çıktığım yokuşlarında düşmeden bir yürüyebilsem ![]() Öyle bir acı ki bu! nasıl anlatılır bilmem Kırsan kırılmaz,büksen bükülmez Ateşler yakmaz,sular söndürmez! Söylesene yar! Hasretini adımlasam kaç adımda biter? Özlemin kaç nefestir saysam? Bilemessin ki Akla sığdıramazsın bu denklemi Nasıl anlatayım ki daha hal-i pür-melâlimi ![]() ![]() ![]() Sen yine sükutu giyin yar! Dilersen hiç konuşma ![]() Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda ![]() Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim ![]() Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyrine Kapıldım Aşk... (İçimde Hiç Bitmeyesin)Keşke demek ne acı arkama bakmadan yürüyememek sana dair bir iz bile yokken şu hayatımda ben senle var olmaya çalışıyorum düşe kalka ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olacak halim benim nereye kadar koştum durdum yıllarca kaçtım da kaçarken arkamdan da gelmeye devam etti acı tatlı hatıralar… Bırakma beni demedim sana sen demiştin inatla ama neden giden sen oldu kalan ben bir başıma ![]() Seni sen olduğun için yüreğimin sevmeye laik bulduğu için ne varsa sana mübarek saydığım için bilerek yada bilmeyerek sevdanın karasına tutulduğum için sen olmadan da sensizde seni sevmeyi başarabildiğim için ![]() ![]() ![]() AŞKIM seni sen olduğun için seven biri var unutma sakın… |
![]() |
![]() |
|