Ben Gözlerine Ölmüşüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Gözlerine ÖlmüşümBen gözlerine ölmüşüm Yağmalanmış bir şehir gibi sessizliğe bürünecek anıların ![]() ![]() Karakışın koynunda kuruyacak baharın![]() ![]() İsminle başlayan tüm şiirlerim yanacak bir bir![]() ![]() Koynunda ihanetinin akrepleri kol gezecek![]() ![]() Ve sen uykularda kaçıncı rüyanı görürken ben toprakta çürürken yine sana ağlar olacağım![]() ![]() ![]() ![]() Kanatları parçalanmış bir serce düşecek avuçlarına ![]() ![]() Bensiz geçen günlerinde gözyaşların karışacak nehirlere![]() ![]() ![]() Gözyaşların bile fayda etmeyecek Cehennemin ateşine![]() ![]() Gece olup ıssızlığına büründüğünde beni arayacaksın![]() ![]() ![]() Tavan arasında sana gülümseyen yıldızları anlatan bu adamı arayacaksın![]() ![]() Duvarlara bakıp bakıp gözlerimi bulamayacaksın![]() ![]() Denizlerin dalga dalga acıyı taşıyacak sahillerine![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin uğruna canımı vermişken sen benim ismimi unutacaksın belki de ![]() ![]() ![]() Sensiz yaşayamam derken bile bana inanmamıştın Hangi yitik mevsimlerde acar artık baharların![]() ![]() ![]() ![]() Hangi güneşte kurur ihanetinle dökülen gözyaşların![]() ![]() ![]() ![]() Tüm şiirlerim yanacak ihanetinde![]() ![]() Beni düşünürken bir gece aklına düşecek sana yazdığım şiirlerin satırları![]() ![]() ![]() ![]() Ağır gelecek yokluklumum![]() ![]() ![]() ![]() Yıllanmış şaraplar kesmeyecek sarhoşluğunu![]() ![]() ![]() ![]() Bir Maltepe paketi daha bitecek durgunluğunda![]() ![]() ![]() Arayacaksın beni sokak basında![]() ![]() ![]() Bulamayacaksın artık![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorgusuz sualsiz beni sırtımdan bıçaklığın anlar gözlerine düşecek perde perde ![]() ![]() ![]() Güneşli sabahlarda ihanetin gölgelerinde üşüyeceksin![]() ![]() Üşüyen ellerini ısıtacak bir el arayacaksın![]() ![]() ![]() Kaldırımlarda gezerken düştüğünde seni kaldıracak bir adam bulamayacaksın![]() ![]() ![]() Kursuna dizdiğin düşlerimi arayacaksın perdesiz anılarında![]() ![]() ![]() Baharın koynunda karakışı yaşayacaksın![]() ![]() ![]() ![]() Günden güne bir tomurcuk gibi kuruyacaksın![]() ![]() Ve ağlarken gözyaşlarını silecek bu adamı arayacaksın![]() ![]() Ama bulamayacaksın artık![]() ![]() ![]() ![]() Firari sevdalarda adın unutulacak Martılara anlattığım gözlerin bir bir kaybolacak![]() ![]() Gökyüzünde gülüşlerini çizdiğim yıldızlar sönecek![]() ![]() ![]() İntihar kokan çiçeklerin eriyecek avuçlarında![]() ![]() ![]() Öldürdüğün bu adamın vicdanı çıkacak sokak başında![]() ![]() ![]() ![]() Ve günden güne solarken yeniden yeşermek için bir dal arayacaksın![]() ![]() Ama bulamayacaksın artık![]() ![]() ![]() Ben gözlerine ölmüşüm ![]() Mezarıma adımı bile yazmadılar![]() Gelirde onu da silersin diye |
|
|
|