![]() |
Olur Ya... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olur Ya...Olur ya, bir gün başkasını seversin belki kömür karası,bakmasın masumca gözleri dudaklarını büküp,sevimli olmasın halleri yanına geldiğinde heycandan titremesin dizleri ![]() olur ya yeni aşklara yeni tutkulara yelken açarsın kollarınla başka bir güzeli birazda sararsın hayatının deminde yeni sevgilinle kaynarsın temennim aradığın aşkı ında hiç pişman olmazsın olur ya karşılaştırmak istersin onunla beni istemesende kıyaslarsın,kuramazsın dengeyi terazideki kefede ağır basan hangi sevgili benzetmeye çalışma sakın,yakma iyice beni ollur ya, benimle gezdiğin mekanlarda gezinirsin bankta oturmuş kızı,arkasından ben zannedersin bir ses duysan peşinden koşup gidersin yanıldığında,dizlerinin bağı çözülür oracıkta düşersin olur ya, dokunmak,tutmak istersin ellerine bendeki sıcaklığı ,hissedemezsin iliklerinde hitap edemez,bendeki uyum senin tenine süslenmiş romantik sözler yarım kalır dilinde olur ya, onunla uyumak istersin dalarak ışıltılı mehtapta sabah uyandığında üzülürsün beni bulamadığında başka sevdalar hep yabancı el gelir sana veda edemezsin bir türlü sevdiğin alışkanlıklarına olur ya, bir gün beni unutmayı denersin aklına geldiğimde perişan olur kahredersin aslında sen beni unutmayı da beceremezsin çünkü beni aklına mıh gibi çivilemişsin olur ya, sonra da ondan vazgeçersin kapımın zilini çalarsın o büyülü sözlerinle sen beni bir daha kandıramazsın gelen gideni aratırmış,sende bunun farkındasın duvar gibi o kapım yüzüne çarpınca nereye kaçacaksın ![]() |
![]() |
![]() |
|