![]() |
Sorma Neden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sorma Nedenİhtimal ki ; Gözlerimde günler öncesinden sarkan uykusuzluk ![]() atacak kendini kirpiklerimin uçurumlarından ![]() ![]() ![]() Sen ; tutunup uykularıma düşlerimden çalacaksın ![]() ![]() ![]() Ben ; karabasanlarına müebbet uykular sunacağım ![]() ![]() ![]() Sonra kala kalacağım bir müddet sessiz ![]() ![]() ![]() / Susmazsam öleceğim ! / İhtimal ki; Yakamozlar düşünce saçlarına ![]() gecenin tualine dökeceğim ay suretini ![]() ![]() ![]() Gözlerine bakacağım yalın ayak ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ; mat bir yalan sürerken dudaklarına ![]() ağzım yüzüm sana bulaşacak ![]() ![]() ![]() Sonra çekip gideceğim elvedasız ![]() ![]() ![]() / Kalırsam öleceğim ! / İhtimal ki ; Ellerimde filizlenen gül yaprakları ![]() bırakacak kokularını göç yollarına ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ; bir gülü kanatmadan sevmeyi öğreneceksin ![]() ![]() ![]() Ben ; turnalarla selam göndereceğim konakladığın mevsimlere ![]() ![]() ![]() Paramparça ettiğin bu kalp seni unutmayacak söz ! Ama ; günlerdir gözlerimde hapsettiğim kara bulutlar ![]() firar ediyor usulca dudaklarıma ![]() ![]() ![]() / Tutarsam öleceğim ! / ![]() İhtimal ki ; Hasretinin şuh bir telaş olduğu saatlerde yazacağım sana çıplak kalmanın ilk harfini ![]() ![]() ![]() Sobanın harlı ateşiyle dans edecek kalemimin uzun bacaklı transparan gölgesi ![]() ![]() ![]() Dokunuşların bedenimdeki mağrur kaleleri bir bir yıkıp geçerken ![]() alev alev bir günaha gireceğim ! ![]() ![]() Ah ! Sevgilim ![]() ![]() ![]() Ah ! Zapt edilmemiş coğrafyamın onurlu savaşcısı ! ![]() ![]() Siperlerime bir kurşun gibi yağarken ihanetin ![]() / Kaçmazsam öleceğim ! / İbadetlerimin kıblesi ![]() ![]() ![]() İhtimal ki ; Şakaklarıma bir yaşam dolusu yalnızlık dayayıp çekip gittiğinde sen ![]() öksüz kalmış bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() vurmuş olacak ayrılığın ![]() ![]() ![]() Eğer hala soluk alıyorsam ![]() Acilen öp beni ! Sanki daha önce hiç kimse öpmemiş gibi ![]() ![]() ![]() ‘ Şimdi yaşama vakti sonra kaldığımız yerden ölürüz ' der gibi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|