![]() |
Bir Hayaldi Kurduğum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Hayaldi Kurduğum..Bir hayaldi kurduğum ![]() ![]() Sadece sana kurulu bir hayat bir zaman dilimi… Ol(a)madı! Düşünmeyi unutmak istiyorum şimdilerde… Her harf ‘sen’ olmak adına beynime yerleşiyor… Bense istemiyorum ![]() ![]() Hiçbir kelime hiçbir cümle… Olmuyor ! Alıyorum kalemi elime beynimi işgal eden tüm harfleri bırakıyorum satırlara… Önce sallanıyorlar kalemimin ucunda… Sonra düşüyorlar gelişi güzel satırlarıma ![]() ![]() Tek hamle bin kelime gözlerimde… Her biri çok ağır taşınmıyor anlamaya çalışmadan ! Dört yanım çığlık… Harfleri unutmak Kelimeleri birer birer aklımdan bilinmezliğe sürüklemek ![]() ![]() Boşlukta dolaşmak istiyorum ! Olamıyor ! Seviyorum seviyorsun seviyor ! Bir duygu bir çelişki… Ben seviyorum ‘düş’ gibi ![]() ![]() Sen seviyorsun ‘hayal’ gibi… O seviyor ‘masal’ gibi… Sevmek ? diyorum sessizce… Düşlerime hapsediyorum duygularımı ![]() ![]() Seviyorum sevdikçe düş’üme saplanıyorum ! Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece sen bir hayal ve ben… Yani ‘sevmek’ bende ki ‘sen’… Susuyorum susuyorsun susuyor… Bir istek bir eylem… Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi… Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi… O susuyor ‘acı’ gibi… Susmak ? diyorum korkarak… Haykırıyor içim ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimelerim saklanıyor kendinden… Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde ! Seviyorum; ‘düş hayal ve masal’ ![]() ![]() ![]() Susuyorum; ‘yalnızlık hüzün ve acı’ ![]() ![]() ![]() Ve gidiyorum; Yalan misali… ![]() |
![]() |
![]() |
|