![]() |
Ne Yaman Çelişkisin Sen Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaman Çelişkisin Sen Aşkßir yandan güldürürsün bir yandan ağlatırsın ßir yandan sever insan öte yandan bırakır gider severken bile Ne seviyorum der insan severken ne de buraya kadar deyip çeker gider Sevmek ne zormuş böyle Aşk ßilmediğin veballerin altına girmek gibi Ne sensiz yaşanıyor ne senle mutlu olunabiliyor Ne yaşamak istiyor insan ne ölümü göze alabiliyor İnsanın gönlüne yerleştiğin zaman aklı bırakıp gidiyor bir anda Yok dedikçe uzak olsun benden dedikçe İnadına gelip yüzsüze alıyorsun insanı içine Tam mutlu olduğu anda hüznün dibine gömüyorsun acımadan Ne yaman çelişkisin sen Aşk Aklım ermedi yaptıklarına oldum olası İstemem böylesi hallerinle seni Dokunma sakın senden bi haber olan gönlüme Tattırma ona aşkın acısını Aşkı mutluluktan öte göremiyorken İnciteyim deme sakın bir kere bile sevememişken ßana seni anlatma Aşk!! Ne halin varsa gördüm kaç kere Gelme ßana Aşk!! Git kim susamışsı sana Onun bulutu ol yağ toprağına Git kim özlemişse seni Onun hasretini dindir doyasıya Kim yapamıyorsa sensiz Git onun yüreğinin ol Kim ölüyorsa sensiz Git onun nefesi ol bedeninde Kim esirin olmuşsa senin Git ona hükmet dilediğince Uğraşma gönlümle aşk Güç yetiremezki senin gib laftan anlamayana Küstürme ßeni kendine Aşk! ßen seni içimde bu kadar güzel biliyorken ßana seni bildiğim gibi geL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|