![]() |
Ne Yapsam Olmuyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yapsam Olmuyor..Bazen terk eden olan giden olan yetmiyormuş ![]() ![]() ![]() Sanki rüzgar esti ben savruldum savrulurken ruhum kalbim yüreğim heryere çarptı savrulurken geçtiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Söylemedim kimseye anlatmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Hikayeler ürettim kafamda mutlu sonlar yazdım kendime avunamadım yinede ![]() ![]() Yaşadığım hayal kırıklıklarının hiç sonu gelmicekmiş gibi artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susuyorum sustukça biticek unutucam sanıyorum kendi sözlerimi bile ![]() ![]() ![]() ![]() Sığamıyorum artık kendime evime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hüzün üstümden hiç çıkmayacakmış gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Dalga geçiyor sanki benimle olanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi savunmak için tuttuğum bıçak sanki dönüp dolaşıp bana geliyor ve kendime saplıyorum her seferinde ![]() ![]() ![]() Kesik sanki her tarafım bıçak yarasıda kolay geçmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yaralarımı gösteriyorum sonra o adama bak diyorum bak ne haldeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanamıyorum artık diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Acıyla bayılmış buluyorum kendimi her seferinde ![]() ![]() Bıçak yarası bu diyorum geçmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne Yapsam Olmuyor ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|