![]() |
Hayatımın Anlamısın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatımın Anlamısın...Her sabah kalktığımda aklıma gelen ilk sen oluyorsun ![]() Ailemden önce sana günaydın diyorum ![]() Her gece yatarken rüyamda gördüğüm sen oluyorsun ![]() Başkalarından çok seni rüyamda görüyorum ![]() Geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı ![]() Asla sabahlar olmazdı ![]() Duygularımın arttığı gecem oluyorsun ![]() Sabah kalktığım sen , akşam yattığım sen ![]() Yediğim sen içtiğim sen ![]() Yemek yediğimde bile aklımda sen oluyorsun ![]() Yediğim yemeklerin farkına varmadan uzaklara dalıp gidiyorum ![]() O uzaklar var ya hep senin bulunduğun uzaklar ![]() Bazen aramızda ufak tefek çatışmalar oluyor ya ![]() ![]() ![]() O zaman yemek yemek bile istemiyorum ![]() Karnımın açlığını kalbim bastırıyor ![]() Beynim bedenimi yürütmeyi astırıyor ![]() Yürüdüğüm yolların farkına varamıyorum ![]() Seni düşünürken ne kadar yol katettiğimi bilmiyorum ![]() Parktayım yine yalnızım ![]() ![]() Gökyüzünün parlaklığı yüzüme ışıldıyor ![]() Yapraklar rüzgar ile her dans edişinde aşkımın resmini çiziyor ![]() Oturduğum banklar iki ya da üç kişilik ![]() Hayallerim yalnız başıma olmama rağmen o bankları dolduruyor ![]() Ben seni dün sevmedim , Dünler geçti gitti ![]() Ben seni bugün sevmedim , bugünler de geçicek ![]() Ama ben seni yarınları düşünerek sevdim ![]() Çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ![]() Önceleri sanki hiç birşeyden korkmazdım ![]() ![]() Ama şimdi ölmekten de korkar oldum ![]() Ben seninle hayat buldum ![]() ![]() Sen benim hayatımsın ![]() ![]() Senden uzaklardayım ama bedenim de kalbimde sanki hep seninle ![]() Seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() CANIM SEVGİLİM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|