![]() |
Sen Üstüne Alınma Lütfen! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Üstüne Alınma Lütfen!Biliyorum konuşucak birşeyimiz kalmadı,paylaşacak hiçbişeyimiz yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım ![]() Sevgimi aldım avuçlarımın arasına,ona sığınıyorum ![]() ![]() Cümlelerimi kısalttım,kelimelerim buruk ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de olan seni hiç kırmadım,değiştirmedim ve hep korudum desem de,sende ki benin nasıl olduğunu anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() ![]() İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum ![]() ![]() Anlamsız cevapsız ve sorular hınzırca sırıtıyor;benn duymamaya çalışıyorum, düşler uzak gibi görünüyor ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerini aç desem kapatacaksın,ama kapatma ![]() ![]() Gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş,düşüncelerim gururlu,hayallerim ve kalbim değil ![]() ![]() Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturucaktım içimdeki isyanı, sevinçten ağlayacaktım bu defaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide gelmeye hiç niyetin yoktu aslında, kendimi kandırdığımda ağlıyordum ![]() ![]() Sevdiğim ne çok şarkı varmış meğer bunu sen gidince anladım ![]() ![]() Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda ![]() ![]() ![]() Nasıl beceriyorsun heryerde olabilmeyi ![]() ![]() Bu bir marifetse eğer, nedenn BENİM YANIMDA DEĞİLSİN ![]() ![]() Gittinn ![]() ![]() Belkide hiç gelmemiştin,ben geldiğini sandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HeR gelişimde " bir kez daha gönderdiğin oldum" ![]() ![]() ![]() İnanamadığın,yenemediğin,üzerinden atlayamadığın korkuların oldum ![]() ![]() Yüreğindeki kadın ben olmak isterken,tozlu bir anı oldum ![]() ![]() ![]() Sesin hep uzakları çağırıyordu,ve ben üstüme alındım vee sana geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük silahınla vurdun beni ![]() ![]() Asıl acı olan unutulmak ![]() ![]() ![]() ![]() Benim kırgınlığım AŞK'a sen lütfen üstüne alınma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|