Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alınma, lütfen, üstüne

Sen Üstüne Alınma Lütfen!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Üstüne Alınma Lütfen!

Biliyorum konuşucak birşeyimiz kalmadı,paylaşacak hiçbişeyimiz yok,Yinede yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorumseninle konuşuyorum

Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım

Sevgimi aldım avuçlarımın arasına,ona sığınıyorum

Cümlelerimi kısalttım,kelimelerim burukBir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysemde, engel olamadığım, gurursuz,ama umutlu hasretine

Ben de olan seni hiç kırmadım,değiştirmedim ve hep korudum desem de,sende ki benin nasıl olduğunu anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum

İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum!!

Anlamsız cevapsız ve sorular hınzırca sırıtıyor;benn duymamaya çalışıyorum, düşler uzak gibi görünüyor amaama ,belkide görmeyi istemek gerekiyor

Gözlerini aç desem kapatacaksın,ama kapatma!!

Gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş,düşüncelerim gururlu,hayallerim ve kalbim değil

Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturucaktım içimdeki isyanı,

sevinçten ağlayacaktım bu defaa!!Mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunucaktım sarılıcaktım, amaaa gelmedin!! Gelemezdin

Belkide gelmeye hiç niyetin yoktu aslında, kendimi kandırdığımda ağlıyordum

Sevdiğim ne çok şarkı varmış meğer bunu sen gidince anladım!!

Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda

Nasıl beceriyorsun heryerde olabilmeyi?

Bu bir marifetse eğer, nedenn BENİM YANIMDA DEĞİLSİN?

Gittinn!!

Belkide hiç gelmemiştin,ben geldiğini sandımyokluğuna ayak uyduramıyorum!!

HeR gelişimde " bir kez daha gönderdiğin oldum"

İnanamadığın,yenemediğin,üzerinden atlayamadığın korkuların oldum

Yüreğindeki kadın ben olmak isterken,tozlu bir anı oldum!!

Sesin hep uzakları çağırıyordu,ve ben üstüme alındım vee sana geldimSevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi

En büyük silahınla vurdun beni!!

Asıl acı olan unutulmak!! unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor

Benim kırgınlığım AŞK'a sen lütfen üstüne alınma!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com