![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Bendim seni böyle seven! Ömrümü yollarına seren Şimdi gidiyorsun ya oralara Ne diyebilirim ki ben sana ![]() ![]() Bıktım artık peşine koşmaktan Uğruna herşeyi göze almaktan Sana birşey söylemiyorum Sadece arkana bakmadan git diyorum ![]() ![]() Şimdi seni kalbime mi gömmeli? Mazimde mi yaşatmalıyım Yoksa acılarımı bir yere atmalı Yoluma devam mı etmeliyim ![]() Çok sevdim,düşünüyorumda şimdi Sevmek özgür bırakmaktır değil mi Salıyorum artık güvercinim seni Kendine iyi bak,hep mutlu ol emi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Sımsıcak damlıyor yanaklarımdan ayrılık Ayrılıktan da zor gelir insana bazı şeyler Bıraktığın birçok hatıra sağda solda toplanmadım Unuttuğun bir fotoğraf var bakmaya doyamadığım Aşık olmak nedir diye bir merak vardı içimde Toz duman bir ateş oldum aşkı buldum sen diye Mutlu ol yeter ki! Gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar Seni benden alsalar bile ![]() Mutlu ol yeter ki! Gittiğin yerde benden bir parça aşk olsun Katre olsun yeşil gözlerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Mutlu ol yaşadığın için, Mutlu ol yaşadıkların için, Yaşayacakların, yaşatacakların için, Aldığın nefes, içtiğin su için, İçin için ağlayabildiğin, Yeri geldiğinde hıçkırabildiğin için, Mutlu ol, insan olduğun için ![]() ![]() ![]() Görebildiğin için alabildiğince uzakları, Ayna gibi, net görebildiğin için, Yüksek ses kalitesinde duyabildiğin için hayatı, Hissedebildiğin için mutluluğu, acıyı, Sevgiyi, aşkı yaşayabildiğin için ![]() ![]() ![]() Allah bu hakları sana verdiği için, Mutlu ol, dünyada olduğun için ![]() ![]() ![]() Üzülebildiğin için bile mutlu ol, Ağladığın, gözyaşı döktüğün zamanda bile, Hayattan nefretini dile getirdiğin anda bile, İntihara kalkıştığında bile, neler düşünüyorum de, Gül kendine ve mutlu ol ![]() ![]() ![]() Sevebiliyorsan gerçekten eğer, mutlu ol ![]() ![]() ![]() Aşkın gerçeğini yaşıyorsan, tükenmiyorsa sevgin, Yıllar geçiyorsa ve seni seviyorum demek geliyorsa içinden halâ, Çekip gitse de bir gün o, belki gelir diye düşün, mutlu ol! Hayır böyle bitemez, böyle çekip gidemez de ve bekle, Bu şehrin sokaklarında beklemedeyken, umutlu ol ![]() ![]() ![]() Her şeyi tadında yaşıyorsan, mutlu ol ![]() ![]() ![]() Kışların kısa, yazların uzunsa yaşamında, Az yağmurlu, bol güneşliyse kaderin, Sür keyfini hayatın ve mutlu ol ![]() ![]() ![]() Hiçbir şey yoksa bile seni memnun eden, Hayatta olduğunu düşün ve mutlu ol, Kaderin sana gülmesini bekleme, sen güldür onu, Gıdıkla kaderini ve mutlu ol ![]() ![]() ![]() Bekle güzel günleri, sana yakındır, Mutlu edebildiğin için insanları, mutlu ol ![]() ![]() ![]() Düşünebildiğin için bile mutlu ol, Doğruyu yanlışı bildiğin, ayırt edebilidiğin için mutlu ol, İnsanlar için önemliysen ve önem veriyorsan insanlara, İyi günde bir ordu, kötü günde dostun varsa yanında, Dünyanın kaderidir bu, sen aldırma, mutlu ol ![]() ![]() ![]() Haklıysan eğer davanda mutlu ol ![]() ![]() ![]() Hep arkadan vurulsan bile, Kimseyi kırmasan ve kırılsan bile, Haketmediğin şeyler yaşasan bile, Kendin gibi yaşa ve mutlu ol ![]() ![]() ![]() Mutlu olabildiğin için mutlu ol, Ağlamak istediğinde gözyaşın olduğu için, Haykırmak istediğinde sesin çıktığı için, Koşmak istediğinde koşabildiğin, Mutlu olup coşabildiğin için yeri geldiğinde ![]() ![]() ![]() Özleyebileceğin bir küçük kız olduğu için, Sen, sen olduğun için doğal ve gerçek, Her şeye karşın, yaşama inat, mutlu ol!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......üzülmeyi sil hayat sözlüğünden gülmeler kalsın sana gamze tadında buğusunu sil kederin,kalp gözlüğünden hep sevmeler kalsın sana leyla tadında herşey unutulur,tozlanır sayfalarda sen mutlu ol yeter,gül açar sonbaharda yorgun bir yürek sığınacak yer arar da seni bulur belki,çölde vaha tadında hayat bu belli mi yarın ne göstereceği hangimizi ağlatıp hangimizi güldüreceği aydınlık gör yine de en karanlık geceyi su sesine karışmış yağmur tadında |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Gitmek istemiyorsun biliyorum gülüm ![]() Bir sen kalmıştın yanımda yüreğimde ![]() Ama gitmek zorundasın onuda biliyorum ![]() Sen boş ver hayallerde kalmış yarınlarımıza Sen mutlu ol yeter Seni ne kadar sevdiğimi bilme ![]() ![]() ![]() Hadi git git gülüm ![]() ![]() Ne aşklar ne sevdalar yaşanmış ![]() ![]() ![]() Bu dünyada kavuşulmayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen mutlu ol yeter Hayal olurum unutulurum unutursun beni ![]() ![]() Hadi git git artık gülüm seni yüreğimdeki ![]() ![]() Sır bahçemde saklıyorum hadi git git ![]() ![]() ![]() Hadi git git artık ![]() ![]() Sen mutlu ol yeter __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol......."Mutlu ol ! Martılar yüreğinin içinde olsun ![]() Cesaret kapını çalarsa bir gün, Seni bana getiren martılar olsun !" BEn giderim,sen mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al herşeyini ne olur,tek bir mutluluk kalmasın bende ![]() ![]() ![]() ![]() İnan bana,son bir isteğim olsa senden,sadece ömür boyu gülümsemendir dileğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın tüm yollarında tanıdığın mutluluk olsun,öp mutluluğu benim için ![]() ![]() Yollar biter,ben giderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Sönmüş yüreğimin ışıkları Ağlayamıyorum bile bak artık Ne çok keşkeler bıraktın bende Tek iyi ki dediğim geldiğin gün olsaydı keşke Oysa gidişine mutlu olmayı öğretti bana zaman… Gittiğini hatırladığım her an… Sildi yüreğimdeki bu karalanan duyguyu yalan! Niye mahvettin beni oldum bir hazan… Mutlu ol yalancı insan! Mutlu Ol… Tıpkı başkasıyla olduğun gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Geceleri üşürdüm ama soğuktan değil ![]() ![]() ![]() Tutamamaktan sıcağı, tutunamamaktan sıcaklığa ![]() ![]() ![]() Geceler sensiz ![]() ![]() Geceler soğuk ![]() ![]() Sabahlara kadar ayaz geceler ![]() ![]() Gülümseyerek bakıyorum geçmişe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaptıysam yok edemedim bu sevgiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ne çok demiştim kapılmayacağım, her şeye hazırlıklı olacağım diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Senden Son İsteğim ![]() ![]() ![]() Unut beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyden vazgeçerken tek vazgeçemediğim sana bir çift sözüm var ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Sendin benim için hayatın tadı Ama kaLbin bunu anLayamadı Ardında kırık dökük bir kaLp bıraktı Şimdi bensiz hayatta mutLu oL sevdiğim ![]() ![]() KapıLmamak mümkün değiLdi o gözLerine Vurulmamak imkansızdı temiz yüreğine Ama karşıLık yoktu sende sevgime Şimdi bensiz hayatta mutLu oL sevdiğim ![]() ![]() İstedim gözLerine doya doya bakmayı KaLbimLe her zaman kaLbinde yaşamayı EngeLLeyemedim bu çaresiz vedayı Şimdi bensiz hayatta mutLu oL sevdiğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hep Mutlu Ol....... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Mutlu Ol.......Sımsıcak damlıyor yanaklarımdan ayrılık Ayrılıktan da zor gelir insana bazı şeyler Bıraktığın birçok hatıra sağda solda toplanmadım Unuttuğun bir fotoğraf var bakmaya doyamadığım Aşık olmak nedir diye bir merak vardı içimde Toz duman bir ateş oldum aşkı buldum sen diye Mutlu ol yeter ki! Gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar Seni benden alsalar bile ![]() Mutlu ol yeter ki! Gittiğin yerde benden bir parça aşk olsun Katre olsun yeşil gözlerinde ![]() __________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|