![]() |
Deniz Gözlüm; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Gözlüm;Deniz gözlüm; sen son ümidim, Elimdeki son mutluluğum ![]() Kaybetmemeyi en çok istediğim ![]() Yıllar neleri götürüyor insandan ![]() Korkarım bakamam mazime, bilirim orda hep umutsuzluk, hüzün var ![]() Sonrasını sorarsan dünya bana dar ![]() ![]() ![]() Şimdi sen varsın deniz gözlüm ![]() Tek düşündüğüm, en çok sevdiğim ![]() ![]() ![]() Birgün bu sevda beni boğar mı? Boşver deyipte bırakır mısın ellerimi? Bakmaz mısın masum ve sıcak gözlerinle? Bırak sende unut der misin? Korkarım sevdiğim; gidersin diye, Bana ait kalbini başkasına açarsın diye! Korkarım esen rüzgarda açan çiçekten, Korkarım seni kaybetmenin bırakacağı yalnızlıktan ![]() Bir gün gidersen ne yapacağım? Sensiz bu yarayı nasıl saracağım? ![]() ![]() ![]() Hayat kısa değmez bir erkeğe derler ya; Sen nice hayatlara değersin ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz gözlüm; Sana yazıyorum, bir an mutlu bir an üzgün ![]() Sana içiyorum, elimde bir kadeh olsa ![]() Seni görüyorum her gece rüyalarımda ![]() Her geçen gün sensiz olamayacağımı, Sensiz yapamayacağımı anlıyorum ![]() ![]() ![]() Belki özlüyorum, belki korkuyorum ![]() Ama hepsi bir kenara, bilki sensiz olamıyorum Unutmaki DENİZ GÖZLÜM; SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|