![]() |
Öyle ßirini Sevinki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle ßirini Sevinki...Öyle birini sevin ki, gün onunla başlasın ![]() aklınıza ilk gelen, 'sevgili, ey sevgili, canım sevgili' derken; yüreğiniz, şiiriniz dudağınızdaki terennümünüz o olsun ![]() yediverenler, günebakanlar onun kokusunu sunsun benliğinize ![]() bitsin ![]() alternatifsiz o olsun ![]() siz olsun ![]() gözyaşınızda inciniz olsun ![]() gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun ![]() duyarsınız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin ![]() karayel samyeline, şekva şükrana, karanlıklar aydınlığa dönüşsün ![]() 'ümitsizlik' pılını pırtısını toplayıp gitsin ![]() ![]() Ve de o varsa her şey var olsun ![]() Öyle birine yürekten sarılın ki, aranızdan rüzgar dahi geçemesin, kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın ![]() Öyle birine müptela olun ki, o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz bedeninizden sökülecekmişçesine olsun ![]() zamanda gözleriniz, ciğeriniz, ruhunuz sevginizi söyleyip dursun ![]() Öyle birine bağlanın ki, yüreğinizin adımları onun adına yürüsün ![]() geçen şarkı o olsun ve de 'İçimden geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben! ' diyebilirsiniz ![]() Öyle birine gönül verin ki, gönlünüz onun ardından koşsun, önünde hiçbir mani olmasın ![]() Öyle birine meftun olun ki, şiirinizin ilhamı, duanızın kaynağı 'seviyor sevmiyor lara' gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun ![]() Öyle birine vurulun ki, 'ben seni fakatsız,nedensiz,çünkü süz seviyorum ![]() Bakma sen şimdiki zaman eki kullandığıma ![]() zamanla diyorum ki 'seni seviyorum' ![]() ![]() Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler görülmeyecek kadar seninim ben ![]() döşedim ![]() ![]() zor gelen taraflarını da seviyorum, her şeyinle; bilmediğim bilsen ürkeceğim, anlamadığım, anlayamayacağım yanlarınla seviyorum ![]() 'de' haliyle ne de 'e' haliyle seviyorum ![]() ![]() seni sevdiğim yerdeyim, her yerdeyim haykırabilirsiniz ![]() İşte böyle birini sevin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|