![]() |
Ağlıyormuşsun… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlıyormuşsun…Ben hep En çok sevdiği olmak isterdim en çok sevdiğimin ![]() Bu ![]() Hiç olmadı ![]() Ki ![]() Akşam güneşine kadar Dünkü gurup vaktinin ![]() Ben İlk benim adım anılsın istedim hep Sevdaya dair ![]() ![]() Bu ![]() ![]() Hiç olmadı O en çok sevdiğimin haberi bile olmadan Sessizce ağladığım günler hatırına ![]() Yağmur dolusu aysız geceler saldırdı sokaklarımıza Haberin olsun Bil diye söylüyorum Arkadaşız diye dertleniyorum canımın içi Seni bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bırakıp gitmişti buralardan Ve öyle çok şımarık fırtınalar kaldı ki burada Başaramadım hiç ben o ayrılık acılarına gülmeye Ve hızla yarışan bulutların altında Kaç fahrenhayt ısıysa bilmiyorum Gece üşüdü ![]() ![]() Ben ![]() Ben çok yandım canımın içi Üşüyüp siyahlaştıkça gece İlk sen Ama daha çok O aklıma geldi Çünkü Özlemi paylaştık biliyorsun çok acı Ben ![]() ![]() En çok sevdiğiolmak isterdim en çok sevdiğimin Sordum ![]() ![]() ![]() Gerçekten bak ![]() ![]() ![]() ![]() Sordum Hüznümü alabildiğince saklayan o Aysız ve yağmurlar dolusu karanlık geceye seni Biliyormuş Oralarda bırakıp gitmiş en çok sevdiğin Şimdi beni hatırlayıp AĞLIYORMUŞSUN ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|