![]() |
Aşkımızdan Özür Dilerim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkımızdan Özür Dilerim..Bir büyük gaflet belki de en büyük günah gibi, Bereket yağmurları gibi yağmalıyken Yaprağında bir damla çiy durmalıyken Bir melek yüreği bahçemde gülüme ateş düştüm Kahretsin! Bu ilk değil biliyorum, aşkımıza haksızlık ettim Öyle bir gerçek öyle Büyük Bir Hayal Öyle devasa bir varlık öyle yokluğu korkunç İfade edilemez, Kâinatlarca hacmin dar geldiği ey aşk, Ey yüreğim ey tanrıdan en çok en büyük dilediğim Ceylin çiçeğim tabiatın gelini, papatyam Üzgünüm! Bu ilk değil biliyorum, aşkımıza haksızlık ettim Tarifsiz mutluluklarımın gizemli dokunuşu Dağların okyanusların; yoklukların yalnızlıkların aşılışı en çaresiz çöl ardım, ulaşmaya çalışırken en büyük kudret pınarım Dünde beklenmişim bugün yarında da yine beklenenim, bekleyişlerim En çok özlenmiş en deli beklenen olmazsa yaşayamazım diğer yarım Haklısın, Bu ilk değil biliyorum, aşkımıza haksızlık ettim Allah?ın meleklerinin kâinatın evrenin yıldızlarının şahit olduğu Dağ taş kum kaya sema rengi ile yansıdığı suların tanık olduğu Büyük inancım, tüm ayrıcılara direnirken büyük inadım Var edilmişler içinde eşsiz azameti ile sevdayı tek algılayışım Canım bebeğim sevgilim dostum aşkı helalim kadınım, Ne dersen de haklısın, Bu ilk Değil biliyorum ?BİZ?e haksızlık ettim ![]() İstersen kör kuyulara kapat "sen zalimsin" haykırışınla İstersen gözlerime mil çek, kulaklarıma kurşun dök, dağla yüreğimi İstersen zerre zerre döşe kaldırımlara üzerime basıp geçsinler Ve istersen en acısı o ya? Unutarak her gün işkence ile öldür sol yanımı Ne eylersen eyle Ceylin yüreğim haklısın, ben aşkımıza haksızlık ettim Aynaları kırdım haksız yüzümü görmeyeyim diye Ellerimi kanattım yüreğimdeki kanayan acımı unuturum belki diye Sonra da bir mavi kanatlı meleğe söyledim nedametimi sana fısıldasın diye Aslında ne çok sevdiğimi bildiğin halde Seni nasıl da üzebildiğimin çılgınlığında Delirdim delirdim aşkımıza hüznü nasıl da ilmek işledim diye Bilememişim anlayamamışım, sen dünyamda daha yokken yokluğunun bu kadar ağır ve bu kadar çaresiz çıldırışlar olduğunu daha yokken bile var olduğunu nasıl da bilememişim ben ömrümün sensiz geçmiş günlerine yanarken bir de sensizlik korkularında bu denli kuşatılacağımı; haklısın bilemedim kendi acımla kavgaya tutuşmuşken o korku ile aslında istemesem de sana; o, bana aşk ile çağlayan yüreğine haksızlık ettim Ne derse de haklısın, Özür dilerim aydınlık günlerimin güneşi, gün/eşim haklısın aşkımıza haksızlık ettim ![]() Bitmeyecek bitirilemeyecek ne olursa olsun tükenmeyecek aşkımızdan Özür dilerim ![]() Ama sen yine de Üzülmeyebilir misin? Sadece edebilirsen yüreğinde yüreğinle beni kendini ?BİZ?i Affedebilir misin? Edemezsen yine üzülme ve hiçbir şey de düşünme, sen sadece mutluluğun en güzelini hak eden O cennet "Yüreğini" affet ![]() Her şeyim Herkesim nefesim olmazsa olmazım yokluğu yokoluşum Seni çok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|