![]() |
ŠÉvŠÉñ Ñé Yâzâ® |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ŠÉvŠÉñ Ñé Yâzâ®Bekledim gelmedin kaç yıl oldu Tam unuttum dedim nerden çıktın ? Uğruna saçlarım bem Beyaz oldu Bu saatten sonra sevsen ne yazar Gençliğim gitti seviyorum diyişin nedir Ağlama hayırsız yanar ya yüreğim Git artık daha senin derdin nedir Git yeter bitti sayılır çektiğim Dostlarıma özledim demişsin Dostlarım beni tanımaz bilesin Ben yokum artık kimi seversin Öldükten sonra sevsen ne yazar ? Mezar taşıma sarılda yan yanabildiğin kadar ![]() ![]() ![]() Kal yanımda sabaha kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzünden yaş akar kimbilir ne kadarı yalan ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzün melektir bilirim ![]() ![]() ![]() Kaç Gece bekledim usulca kapında haram içerken ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüne bakamadığım inSanlar deli sanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrümün yarısıyla sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak altına girdikten sonra sevsen ne yazar sevmesen ne yazar ![]() ![]() istediğin oldu GüzeLim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah anamın gördüğü yastığımın ıslaklığı ![]() Şimdi sen bana dönmüssün Suratındaki yalanla üzülmüssün ![]() ![]() Söle be GüzeLim Sevsen ne yazar sevmesen ne yazar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|