![]() |
Sen Beni Hiç Sevmedin Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Beni Hiç Sevmedin Ki...![]() Sen beni hiç sevmedin ki ![]() ![]() ![]() Sevseydin,ayrılık yazmazdı bizim kitabımızda Hasretin zamansız pusuda beklemezdi, Öldürmek için beni ![]() Sebep olmazdı soğuk,alaylı sözlerin ![]() ![]() ![]() Sen beni hiç sevmedin ki ![]() ![]() Gölgem ağlıyor omzunda,onu görürdün, Odandaki her köşede, Nefes alışlarım var,onu duyardın ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarıma kıyamazdın, Can çekişmelerime dayanamazdın ![]() ![]() ![]() Cellat olup sevgimin, Boynunu vurmazdın acımadan, Sen beni hiç sevmedin ki ![]() ![]() ![]() Sevseydin ![]() ![]() ![]() Herşeyi ama herşeyi benimle birlikte, Omuzlardın ![]() ![]() ![]() ![]() Tutardık mutluluğun saçlarından, Sürüklerdik olduğumuz yere ![]() ![]() ![]() Sevda şerbetini içerdik, Umuda yolculuk yapardık, Sevgi dolu bulutlara binip ![]() ![]() ![]() Sen beni hiç sevmedin ki ![]() ![]() ![]() Sevseydin, Şimdi şu an,silerdin gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() Yanımda olurdun hiç düşünmeden ![]() ![]() ![]() ikiz cocuklarimiza davetiye gönderirdik, nikah şahidimiz olurdu bütün şiirler ![]() ![]() ![]() sen beni hiç sevmedin ki ![]() ![]() sevseydin, beni ayazda bırakmaz, gözlerine misafir eder, gamzelerinde uyuturdun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|