![]() |
Varlığın Ödül Yokluğun Ölümdü... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varlığın Ödül Yokluğun Ölümdü...Telaşlı yağmurların karanlığı emziren şehrimin üzerine pamuksu bulutların kambur sırtından düştüğü bir gecede kaleme aldım bu mektubu ![]() ![]() ![]() Gittiğin gün bir kız çocuğunun ağlamaklı gözlerine bıraktım yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umutlarını baharlara gelin edip benden uzaklara gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unuttun mu sevgili; varlığın ödül yokluğun ölümdü bana ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım kalmiş yüreğimle gözlerindeki Cenneti solumaya gelmişken seni “ biz “ edemeyen neydi ? Aynı yürekle gülümseyip aynı gözlerde ağlarken “ bizi” aynı fotoğraf karesine sığdıramayan neydi ? Cevapsız sorular nedensiz susmalar ![]() ![]() ![]() Ömrümüze ve önümüze konulmuş engelleri azimle sabırla bir bir aşacaktık seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() git(me) sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutma sevgili; benden gitsen de hala " bende " yaşamaktasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Sensizlikte anladım ki; Seni yaşamak Her nefesime ölümü sığdırıp İki gülüşünle hayata bakabilmekmiş…” |
![]() |
![]() |
|