![]() |
Aynı Yoldayız Aslında Anlamıyormusun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aynı Yoldayız Aslında Anlamıyormusun?Kal desem kalırmısın? Gitmenin bana verdiği acımı seni mutlu eden, yoksa kalmanın zorluğumu kaçmana sebep olan ![]() ![]() Oysa ben hep burdayım ![]() ![]() Dimdik ![]() ![]() Sana inat, herşeye inat, senin kaçmalarına inat ![]() ![]() Kemikleşmiş duygularıma kaynamış; bende bulunan yumuşacık sevdanla ![]() ![]() Ben bu sevdayı bir başıma en sıcağı ile yaşarım ![]() ![]() Sen olmasanda ![]() ![]() Aşkı aşk yapanda bu değilmi? Bilinmezliğin içinde yoğunlaşan bulutlarınla yol almak ![]() ![]() Asılmış hayallerim var benim ![]() ![]() Hepsi tertemiz yıkanmış, iplere sıra sıra dizili ![]() ![]() İçimdeki saf çocuk bu hayallerimden uçurtmalar yapıp salıveriyor gökyüzünün maviliğine ![]() ![]() Mutluluğun resmini gökyüzüne çizmek için ![]() ![]() Sen vazgeçsende, ne ben nede içimdeki görünmeyen yanım vazgeçmez bundan ![]() ![]() Zaten biz seni değil, sende yaşadığımız duyguları sevmedikmi? Sensizde yaşanır bu sevda ![]() ![]() Sensizde hayaller kurulur geceleri ![]() ![]() Sensizde yol alınır verdiği ışıkla aşkın karanlıklarında ![]() ![]() Lekeli yaşamların içinden çıkmış gibiyiz ![]() ![]() Huzurun, temizliğin olduğu yerleri arayan ![]() ![]() Oysa heryanımızı sarmış balçıktan çıkmak ne kadarda zor ![]() ![]() Bir yanımızı silsek diğer yanımız kirleniyor ![]() ![]() Hayatın verebilecekleri ile almak istediklerimizin arasına sıkışmış iki cocuk gibiyiz ![]() ![]() Bazan balçıklı halimize gülüyor, bazan birbirimize kızıyor, bazanda susup öylece dalıyoruz kendi hallerimize ![]() ![]() Nasıl yaşanması gerekiyorsa bu yaşam, yaşamaya çalışıyoruz aslında ![]() ![]() Demir bir ağ içine hapsolmak gibi aşkın ![]() ![]() Yarın ne olacağını bilmemek, çıkmak istememek bu ağdan, öylece çökmüş ne olacağını beklemek gibi ![]() Kimsenin anlayamıyacağı mevsimlerin aşklarını yaşıyoruz belkide ![]() Sen kendi Sonbaharında, ben kendi çöl ıssızlığımda ![]() ![]() Uzak iki dünyanın aynı mevsimde buluşma çabasını veriyoruz ![]() ![]() ![]() Tut elimi ![]() ![]() Aynı yoldayız aslında anlamıyormusun? Ellerim ![]() ![]() Neler yaşadık onunla ![]() ![]() Ama en keyif verdiği şey bana yazmak sanırım ![]() ![]() Kafamın içinde dolanan kelimelerimi, kalbimde oluşan sızılarla birleştiren ![]() ![]() Hep yanlız ![]() ![]() Eş kardeşi ile bu zamana kadar gelen ![]() ![]() Sahi senin ellerin varmı? Uzatsam ellerimi dokunabileceğim ![]() ![]() Dokunduğumda neler olur acaba? Titrek, ürkek, tedirgin duygularlamı yoğrulurki? Bilmiyorum ![]() ![]() Ben hiç senin ellerini tutmadımki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() Serseri zamanlarda kızdık birbirimize biz ![]() Sebebsizce ![]() ![]() Hani derler ya "incir çekirdeğini doldurmayan sebepler" öyle birşey ![]() ![]() Oysa an gelecek bu serseri zamanlarımıza kendimiz kızacağız ![]() ![]() ![]() Boşa geçirdik ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat öylesine kısa ve yaşamamız gerekenler öylesine fazlaki ![]() ![]() ![]() Neresine sığdıracağız hayallerimizi ![]() ![]() Bizsiz, cepten yenen hergün gelecekten çaldığımız güzellikler belkide ![]() ![]() Hayallerim var benim senli ![]() ![]() Hayal kalmasını istemediğim ![]() ![]() Anılarımdan bir parça olmasını sindiremiyeceğim ![]() ![]() Nerdesin? ![]() ![]() Ektim hayallerimin tohumunu senli bahçelere ![]() ![]() Artık elimden birşey gelmiyor ![]() Bahçe sahibi olan sen, ister sular büyütürsün onları, meyva verecek kadar; istersen çatlak kuru bir toprak gibi bırakır kurutursun ![]() ![]() Bakma bahçenin kenarında, elinde su dolu kapla ![]() ![]() Düşünkü bahçene ekilmiş nice tohum var ![]() ![]() ![]() Kurutmayı tercih ettiğin ![]() ![]() Bu tohumudamı kurutmak gerek acaba? Oysa ektiğim tohum sana çiçekler verecek ![]() Rengarenk ![]() ![]() Babilin asma bahçelerinden daha güzel bir bahçen olacak ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mevsimler geçiyor sevdamızın üstünden ![]() ![]() Geçen her mevsim birşeyler alıyor senden benden ![]() ![]() Her mevsimden biraz daha eksikle çıkıyoruz ![]() ![]() ![]() Şimdi mevsim yaz ![]() ![]() Ya kış gelince sığınacak bir yerimiz olmazsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarda kar yağarken sıcak çayımızı yudumlayıp gülücükler savurmak var herşeye inat ![]() Hadi uzat ellerini ![]() ![]() Sımsıkı tut ellerimi ![]() ![]() Sıcacık ![]() ![]() Hep öyle kalsın olmazmı? ![]() ![]() ![]() Ben senin ellerini hiç tutmadımki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|