![]() |
Beni Seni Hep Hayalde Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Seni Hep Hayalde SevdimHep Hayalini sevdim senin Gecelerini, vakitsizliklerini Korkularla saklı olduklarını bilip ![]() ![]() ![]() Kirpiklerimin arasından Gözlerime dokunmanı sevdim Düşüncelerimi düşlerle birleştirmeni sevdim Düşlerimin içinde senle saklambaç oynamayı Seni bulamayışımı, gerçek olmayışını sevdim Aklıma gelip gelmediğini Kendimce merak ederken Bir parçamı hep Seni düşünürken bulmayı sevdim Uzaklara gittiğinde Bir yanımı rüzgarınla yaprak misali savurmanı Yüzüne değen yağmur damlasını Ben sanmanı sevdim Saatlerce bir fincan kahveyi yudumlamanı Her yudumda içimin seninle çoğalmasını sevdim Ben karmakarışık cümleler kurarken Senin aklımın içindekini çalmanı sevdim Hep bir hayali sevdim Sırf ben kendimi ona bırakacağım için Onlarca berrak ve temiz deniz içinden Marmara olmak isteyişini sevdim Haddimi bilerek, hakkını vererek senle var olmayı Seni kendimce yaşamayı sevdim Çalkantılar içinde çırpınırken Dinginliğinle durulmayı Hep var olmanı hiç yetememeni Kaç gün daha senle dolu geçecek derken Günlerin sana doyamamasını sevdim Kalbimin aklıma Aklımın kalbime hükmetmesini sevdim Sabah sana koşmayı sevdi hayallerim Ben sana gelememeyi beklemeyi sevdim Hayat iksirim olmanı sevdim Aklını uçuran masal kahramanın, Senin içinde gerçek dışı olmayı sevdim Yanında olsamda olmasamda Varlığının keyfini çıkarmayı sevdim Hep hayalini sevdim senin Benimle kendini hesapsızca paylaşmanı İçime dağılmanı, kendimde seni bulmayı sevdim Kafesimi açık bıraktığın anlarda Kanatlarım olmanı sevdim Doğanın zalimliklerine klavuzluk yapmanı Yaralanıp döndüğümde Yüreğindeki kuytuları sevdim Ben saatlerce şımarıp, hoplayıp zıplayıp Yorgunluktan koltuğa düştüğümde bile Senin usanmadan şefkatle gülümsemeni sevdim Gözlerinden süzülen zemzemle iyileşmeyi Kabuslardan ağlayarak sıçradığımda Sana sarılamadan sıcaklığını duyumsamayı Yokluğunu benimsemeyi sevdim Hep hayalini sevdim senin Çıldırdığım anlarda senden kaçarken koşar adım Rüzgarla gelen kokunu duyumsamayı sevdim Hayallerim herdaim sende kalmayı seçti Ben kendimi yalnızlıkla paylaşmayı sevdim Hep hayalini sevdim senin Seninle yüreğime konan melekleri sevdim Ben seni hep hayalde sevdim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|