![]() |
Gözlerine Siirler Döküceqim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerine Siirler Döküceqim..![]() Seni bir gün seveceğim Haberin bile olamayacak ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımı resminle paylaşacağım Anlamayacaksın ![]() ![]() ![]() Gözlerine şiirler dökeceğim Okumayacaksın ![]() ![]() ![]() Her şey istediğin gibi dostça kalacak Bir gün yollar ayrılırsa Vedasız çıkacağım hayatından Gittiğimi fark etmeyeceksin Dedim ya haberin bile olmayacak Acılarının ortağı mutluluğunun Parçası olacağım etkilenmeyeceksin Belki sende seveceksin O zaman ben olmayacağım yanında Üzüleceksin ![]() ![]() ![]() Anılarda ara beni yalancı saatlerde Sonbaharda bul beni Seviştiğimiz gecelerde! İstemiyorum ![]() ![]() ![]() Yabancıyız dedik ya bir kere ![]() ![]() Ne aşkımsın sen ne de arkadaşım Sen bir yalan sen bir masal Sen benim en saklı hikayemsin Anlatamadığım ![]() ![]() ![]() Başlangıcını bilmediğim geleceğini kestiremediğim Sen en hüzünlü kafiyelerimde yaşıyorsun Sen benim en riskli şiirimsin sonunu getiremediğim ![]() ![]() ![]() Dalınca resimlerine bir tuhaflık sarıyor Anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Bazen coşuyorum bazen de hissizim sana dair Ne zaman cevap bulur bu soru bilmiyorum Bildiğim seni bir gün seveceğim Farkedemeyceksin ![]() ![]() ![]() Aylar mevsimler yıllar geçecek Belki unutulacak yüzüm Aldırmayacağım ![]() ![]() ![]() Ama hep içimde kalacak O en tatlı hüzün ![]() ![]() ![]() Adı hiç olmayacak sensiz gecelerin Ben bu dizeleri yasarken Sen uyuyor olacaksın Sızlamayacak için ![]() ![]() ![]() Geceler üşütecek belki de beni Yalnızlık üstüme devrilecek Saatler yokluğunu vuracak Çayımı yudumlarken açacağım penceremi Gözlerin çağıracak uzaklardan gelmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Elbet bu kente kış gelecek Aylardan ocak üşüyeceğim Sen gittiğinde bu sokaklara karlar yağacak Seni bir gün seveceğim Haberin bile olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmem nereye kadar gider bu bilinmezlik Bu avuntu sürer mi yıllarca? Yarına bir şey kalmaz belki ![]() ![]() ![]() Belki de hiç beklenmedik anda doğar o güneş Sakıncalı bir hayalsin sen gerçekleşmesini istemediğim Ve sokmuyorum seni gecelerime En güzel rüyamsın sen Yasarken görmediğim ![]() ![]() ![]() Ellerimi saclarında gezdirdiğimde hissetmeyecek Adına beste yaptığımda dinlemeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bu şiiri ben dahil kimse okumayacak Seni bir gün seveceğim Haberin bile olmayacak ![]() ![]() ![]() Ve gün gelecek seni sevdiğimi Yaralı akşamlara döktüğüm mısralara En aydınlık sabahlara söyleyeceğim Ama sana asla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|