![]() |
Olmazsan Olmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olmazsan OlmuyorOlmasanda ![]() ![]() Yine sana yazılıyor bu kalemden Yüreğim acısada ![]() ![]() ![]() ![]() Anla ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimin önünde buğulu bir cam ![]() ![]() su damlaları ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde sıcak çayım ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı kalem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' Özledim ![]() ![]() ![]() ![]() Nekadar acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMA ben hala seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Tüm saatlerim sanki sana kurulu ![]() ![]() ![]() ![]() OLmazsan olmuyor işte ![]() ![]() Olmasa olmazımsın ![]() ![]() Sevdiğimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeyimsin ![]() ![]() Sonsuzsun içimde Sonu olmayan tek şeysin belkide bende ![]() ![]() Bilmesende ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatta vazgeçilmez şeyler vardır ya İşte öylesin bende ![]() ![]() Yüreğimde kalıplaşmış sanki izlerin Kırık bükük ![]() ![]() ![]() ![]() Olmayanımsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlediğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur sorma bana ![]() ![]() Olmassa Olmazımsın ![]() ![]() ![]() ![]() Olmassan Olmuyor ![]() ![]() ![]() Olmuyor Olmuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|