![]() |
'' Seni Seviyorum '' Ağır Cümledir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() '' Seni Seviyorum '' Ağır Cümledir"Seni seviyorum" agir cumledir ![]() Herkese soylenmez ![]() Bazen yillarca aranir, bazen yillarca beklenir o bir cift soz icin ![]() Herkes soyleyemez ![]() Dili yakar, dudagi yakar, bedeni kavurur, lime lime eder ![]() Velhasil yurekli isidir ![]() Bir omur pahasina bir defa soylenir ![]() Keske ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdiki asklar ucuz, simdiki asklar isporta be gulum ![]() Ustelik emeksiz, zahmetsiz ![]() Tasimak istedigin kadar tasiyorsun ![]() Sonra birakiyorsun orta yerde pervasiz ![]() Tipki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En yurekli itiraf insanin kendine olanidir ![]() Sen bir defa sevdin, unutma ![]() Bir daha olmayacak ![]() Bir daha hicbir el yuregini tutup sikamayacak ![]() Bir daha hicbir bakis icini isitamayacak ![]() Bir daha hic kimse sana o gibi kokmayacak ![]() Degmez miydi diyorsun? ![]() ![]() ![]() Yazik, sevda seni terketmis ![]() Sen bir defa sevdin, unutma ![]() Bir daha olmayacak ![]() Insan bir sey kazanirken, bir seyleri kaybedermis ![]() Bitmez denen asklar bile gunun birinde bitermis ![]() Sen de vefasiz ciktiysan, ask yalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|