![]() |
Ve Hep -Bensizde Olsa-Mutlu Ol İstiyorum ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Hep -Bensizde Olsa-Mutlu Ol İstiyorum !Eskiden ![]() ![]() ![]() ![]() Nede kolaydı mutluluk ![]() ![]() Seninle olmanın en güzel yanıydı bu belkide ![]() ![]() Kimse yokmuş gibi ![]() ![]() Sadece'bizmişiz gibi ![]() ![]() O kalabalığa o hayat koşuşturmasına rağmen ![]() ![]() Tenhaymışta herşey kolaymış gibi ![]() ![]() Anlatamıyorum bile hala ![]() ![]() Kelimeler kifayetsiz kalıyor sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nede çabuk unuttum gittiğini ![]() ![]() Öylesine alışmışken birde ![]() ![]() Bak ![]() ![]() Seni düşünürken bile mutluluk var bende~ Oysa sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Yine kalırım kimsesizce ![]() ![]() Dedim ya eskiden ![]() ![]() Herşeyinde ben herşeyimde sen olan hayatlarımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N'yaptım ![]() ![]() Hoş pekte bişiy yapmadım ![]() ![]() Yine kendimleydim ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Sen nerdesin peki şimdi ![]() ![]() Göremiyorum seni ve sana dair hiçbirşeyi ![]() ![]() 'Eskiden ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hep -bensizde olsa-mutlu ol istiyorum |
![]() |
![]() |
|