![]() |
Ve Ben Sana Aşık Olacağım...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Ben Sana Aşık Olacağım...!![]() Biliyorum; ama elimde değil söylememek ![]() ![]() ![]() Bir gerçeklik vaat etmese de "merhaba" deyişin ![]() ![]() ![]() Yüzüme bakmadan konuşabilsen de elimde değil işte ![]() ![]() ![]() Ben de bakamıyorum senin yüzüne ![]() ![]() ![]() Seni; "elsiz" ezberliyorum! ![]() Belki hiç dokunmayacaksın bana ![]() ![]() ![]() Bir gülün yaprağına dokunur gibi dokunacağım ben ![]() ![]() ![]() Sana değil; yine bir gül yaprağına ![]() ![]() ![]() Seni; "dilsiz" tanıyorum! ![]() ![]() ![]() Seni ne zaman düşünmesem susuveriyorsun kulaklarımda ![]() ![]() ![]() Senden özge düş hayal yok! ![]() ![]() Sen duvarlarımda alışılmış bir yalnızlıksın ![]() ![]() ![]() Konuşamıyoruz "merhaba"dan başka kelime ![]() ![]() ![]() "Nasılsın"lar zoraki çıkıyor dudaklarımızdan ![]() ![]() ![]() Duymuyoruz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni; "kör" bilmek de işime gelirdi belki ![]() ![]() ![]() Bir cam yansımadc sında ya da yağmurlu bir yalnızlığında yolculuğunun dışarıyı izlemediğini varsaymak ![]() ![]() ![]() Anlamsız bir bakışa belki biraz da siyaha bürünmesi gözlerinin ![]() ![]() ![]() Kendimi "hissiz"liğine inandıramıyorum ![]() ![]() ![]() Şu yazdıkların var ya; olmasa onlar?!! Tüm noktalı virgüllerimle birlikte ben sana aşık olacağım ![]() ![]() ![]() Şiirler umurumda değil! ![]() ![]() Şarkılar ![]() ![]() ![]() Hepsinin boğazını sıkacağım ![]() ![]() ![]() Duyduğum her güzel melodiye susacağım artık; çünkü ben sana aşık olacağım ![]() ![]() ![]() Seni ilk okuduğum şiirde olduğum gibi ![]() ![]() ![]() Seni ilk gördüğüm resimde olduğum gibi ![]() ![]() ![]() Seni ilk tanıdığım günde olduğum gibi ![]() ![]() ![]() Ve dün ve bugün olduğum gibi ![]() ![]() ![]() Yarın da ben sana aşık olacağım ![]() Aynı kaldırımlarda üşümüş olabiliriz bir ihtimal bu sebepten seviyorum artık onları ![]() ![]() ![]() Belki aynı rakıyı yudumladık bir zamanlar ![]() ![]() ![]() Aynı yağmura tutulduk ![]() ![]() ![]() Aynı anda bakmışız ki ay ışığı’na ![]() ![]() ![]() Ben sana aşık olacağım ![]() "Sus" diyecek gözlerin bana ![]() ![]() ![]() Biliyorsun bir daha bakamayacağım onlara ![]() ![]() ![]() "Sus" diyeceksin duyamayacağım sesini de ![]() ![]() ![]() Beni reddedişini bile çok gördüm kendime ![]() Bir hayal şiiri yaratacağım ve onun içinde ben sana aşık olacağım ![]() "Sus" diyemeyecek yazdıkların bana ![]() ![]() ![]() Ben de "Sus" olamayacağım yazdıklarımda! ![]() ![]() Seni yazacağım; çünkü artık "varsam varım" ![]() ![]() ![]() Çünkü ben sana aşık olacağım ![]() ![]() ![]() İçimde senden başka bir sen var artık ve ben onu sonsuza kadar yaşatacağım ![]() ![]() ![]() Bir hayal kenti yaratacağım ve onun içinde ben sana aşık olacağım ![]() ![]() ![]() Yaşlı değil aptalım! ![]() ![]() Hal bilmem mazeret bilmem şimdi ![]() ![]() ![]() “ama” diye başladığın hiç bir cümle ilgilendirmiyor beni ![]() ![]() ![]() Yirmi yaşımın heyecanına kapılacağım ![]() ![]() ![]() ve ben ![]() ![]() ![]() Sen bilmediğin için beni gönlünce yazacaksın şiirlerini ![]() ![]() ![]() Senin yazdığını okurken ben o şiirde de bir başka “ben” yaratacağım ![]() ![]() ![]() Böylelikle sen de “beni” anlatacaksın ![]() ![]() ![]() En çözülmez açmazlarla hazırlandım sana ![]() ![]() ![]() Bir değişiklik yapacağım ![]() ![]() ![]() ve ben; (bilmiyorsan söyleyeyim) Sana aşık olacağım ![]() |
![]() |
![]() |
|