![]() |
Benim Olduğu Halde; Başkası İçin Çarpan Kalbim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Olduğu Halde; Başkası İçin Çarpan Kalbim.Hiç olmadığım kadar mutluyum şimdi, Gidenin ardından dökülen gözyaşının boşa olduğunu fark ettim ![]() Zamanla geçiyormuş aşk acısı, Geride ufak tefek izler bıraksa da geçmişten ![]() Üstelik, aşkı tatmanın heyecanını yaşıyorum yeniden, ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey çok çabuk gerçekleşti, Ama belki de yaptığım en doğru şeydi O'nu sevmek ![]() İçimden bir ses eskisi gibi üzülmeyeceğimi fısıldıyor bana, Çünkü o farklı diğerlerinden ![]() Ve fark ettim ki; Gelen, gidenin yerini fazlasıyla dolduruyormuş meğer, Üstelik henüz kapanmamış yaraları da sararak ![]() ![]() ![]() Öyle bir şey ki, Elini tutup varlığını yüreğimde hissetmek, Benim ona, onun bana ait olduğunu bilmek, Onu sevebilmek, Hiçbir şeyle kıyaslanamaz ![]() ![]() ![]() Belki bir hata yapıyorum, Sonunda yine üzüleceğim, Yine kırılıp, yıpranacağım ![]() Olsun, umrumda değil, Nasıl olsa bu olanların sorumlusu ben değilim, Suçlu; Benim olduğu halde; başkası için çarpan kalbim ![]() |
![]() |
![]() |
|