Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalmadı, tahammülüm, özlemeye

|| Artık Seni Özlemeye Tahammülüm Kalmadı ||

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

|| Artık Seni Özlemeye Tahammülüm Kalmadı ||

Ayrıldığımız günden bu yana uzun zaman geçti görüşemedik

Gönül toprağına kök salmış koca çınarın artık ayrılık rüzgarlarıyla sevgi tomurcuklarını dökmeye başladı bile!

Biliyorsun hayat bir yığın yalanla dolu bir o kadar da kendimizi kaybedip çırpınmalarımızı duyurmaya çalışmakla geçirecek kadar da kısa…Haklısın ama; bazen de hayatın albenisine kapılıp gönlümüzün gül bahçelerine sırt çeviriyoruz değil mi?

Bu kadar uzun zaman sonra seni bana hatırlatan neydi biliyor musun? Bahar rüzgarı uğradı bugün buraya Dağlar ardından dost diyarından geldiğini söyledi Senin o güzel dost kokunu getirmiş bana Tüm bedenimle hissetmeyi özleyen varlığım seni koklayamaya bile kıyamadı…

İçimde senden kalan duyguların can çekiştiğini hissettim Ruhuma aşinası olduğum bir hüzün çöktü Seni her gördüğümde duyduğum derin ve deli aşkla amansız çarptı kalbim

Gözlerim yağmur yüklü bir bulut yüreğim onca hatıranın ızdırabıyla dolu

Özlem ayrı bir sızı; bir türlü gönderemediğim yüzümdeki saf sitem Hangi yaşta hangi çağda olursa olsun insan olanın kervanından sıkça geçen buruk bir duygu

Artık seni özlemeye tahammülüm kalmadı

Sensiz hayat çekilmiyor Gönlümün Dostu Son bir kere gel bana Bir deniz çalkantısı bir gök gürültüsü bir martı sesi bir bahar rüzgârı gibi… Yaşantımın ve gönlümün en güzel gerçeği: ellerim gözlerim yüreğim çıkmazların en kuytu köşelerinde

Dileğim bir şarkı sözleri sözü gibi: “ Özlemişim seni bir tanem Gel döndür beni bu yollardan Haydi bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com