|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bıçak, deldi, geçti, hain, or kaç, yüreğimi or |
/-Kaç Hain Bıçak Deldi Geçti Yüreğimi-/ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
/-Kaç Hain Bıçak Deldi Geçti Yüreğimi-/![]() Yokluğunu yaziyorum ey sevgili, satırlarıma sığmayan o lanet olasi yokluğunu ![]() ![]() ! Bir elimde tükenmek bitmeyen sigaram diğer elimde seni unutturur düsüncesiyle icerek daha cok hatırladığım içkim ![]() ! Neyleyim sensiz geceleri,sensiz uykuları,sensiz rüyalarımı ![]() ![]() Sitem kalmadı dilimde,feryadım bütün Sehri boğdu,cı lıklarımı duymayan kalmadı ama sen yoksun ![]() ! Bir şiir yazdım sevdamıza, her okudugumda bıcak saplanıyordu yüregime Yüregim sanki acıyı örtmüstü üzerine,öyle agırkı yükü gücüm yetmiyor kaldırmaya![]() Bana inat kalkmıyor yüregimden![]() Kader bana inat,bense kadere karşı koyuyordum ama yenilende,kaybedende sevdamız oluyordu herseferinde ![]() Olmuyor be mühür gözlüm sensiz beceremiyorum yaşamayı![]() Acımasız kader yine susturuyordu tüm sesleri sanki dünyada yaşam durmus gibi yasaklanmıştı herşey yokluğunda![]() ! Kaç hain bıçak deldi geçti yüregimi taşıyamıyorum artık,bedenim düştü düşecek,görmüyor gözlerim,kulaklarm işitmiyor hic bir sözü ![]() hicbirsey yetmiyecek ruhumu diriltmeye çünkü ben tükendim, çünkü ben bittim![]() ![]() çünkü sen yoksunn![]() !! |
|
|
|