Vedalar Soğuk Olur Sıkı Giyin.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vedalar Soğuk Olur Sıkı Giyin..İncinecek hal kalmadı bende, sana sadece bir tavsiye; Vedalar soğuk olur, sıkı giyin! Üşüyorum ![]() ![]() ![]() duracağım burada gidişini seyredeceğim kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim kavgasız olacak, fırtınasız olacak saçma sapan olacak organlarım birbirine vuracak arkandan sessiz bakacağım ben yine salağı oynayacağım ![]() ![]() ![]() hayalleri taştan bir sevdaydı bizimkisi ![]() kırılmazdı yağmura kara dayanıklıydı![]() çığ olup düşerdi de kendine zarar vermezdi ![]() kopmazdı ![]() gidişler dönüşlere gebeydi de, hep acıtırdı her el sallayış ![]() özlemler acıydı yürek dabırsızdı![]() her dönüş, doğuştu aslında yeniden ![]() ölüp ölüp dirilmek gibi değil de, erince doğmaktı ![]() ama önce hayaller öldü! (cenaze meydanda kaldı, ulu orta) gönlüme bir kor düşer gitme öyle zamansız önce hayaller biter yanar külsüz dumansız acıyorum ![]() ![]() ya da acıyorlar![]() ![]() ![]() elimde kalanları sayamıyorum ![]() nasıl sayabilirim ateş altında heryerim![]() ![]() ![]() dokunulamıyorum, onarılamıyorum, dona kaldım yanarken ![]() sadece acıyorum, acınılıyorum ![]() ![]() ![]() demişler inanmış, ağlayışları geçer sanmıştım ![]() bir maddeyim ![]() ![]() bedenim var senden kalan![]() benden gotürdüklerini isteyemiyorum ![]() sen giderken sen olsaydın, benden gitmezdin ![]() sen olmadın belki de hiç! bilmiyorum sensizliği ![]() ![]() ![]() baharlar hiç gelmez mevsim hep kış olur günlerime güneş doğmaz hislerim uyur takvimleri kopardım attım sen giderken saatleri kırdım![]() ![]() ![]() zaman'dan söz edilmesini istemiyorum artık ![]() ![]() ![]() kış! soğuk işte herkese olduğu gibi![]() ![]() ![]() derlerdi hep de inanmazdım, vedalar soğuk olur, sıkı giyin! ben bahardan kalmayım ![]() ![]() ![]() sana yangındım, ama sensiz üşüyorum ![]() ![]() ve uyuyorum![]() ![]() hala!dilimden hiç düşmez adın hasret olur yüreğimde sızı dinmez gülmek güç olur acı işte hangi hecesinden tutarsan tut bu böyle![]() ne sancım diner, ne ağrım sattım 3 kuruşa gülüşlerimi![]() ![]() ![]() bak gamze gamze dolmuyor yüzüm ![]() bak acı! bak yaş! bak soğuk! bakma ![]() ![]() anlamayacak kadar uzağız artık![]() haa soğuk demişlerdi zaten![]() ![]() ama yapacak birşeyim yoktu![]() sonunu bile bile lades dedim ben ![]() ![]() mahkumdu!ayrılıklar yara açar yara üstüne yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur eğer gidersen bu aşka çok yazık olur gittin ![]() ![]() :'(yüklemin öznesi mühim değil aslında gidildi onarılmaz yaralarımız var artık![]() susuz tokluk arıyoruz belki de ![]() yazık oldu mu? bilmem ![]() ![]() olur mu?sadece üşüdüğümü hissediyorum ![]() ![]() ![]() vedalar soğuk olurmuş, "ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa ![]() ![]() "Kahraman Tazeoğlu |
|
|
|