![]() |
Hoş Geldin Gülümseyişim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoş Geldin Gülümseyişim![]() Derin bir sızı başladı önce yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir heyecan sardı bedenimi ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ilk anda herkesten farklı olduğunu gösterdin bana ![]() ![]() ![]() Daha ilk anda sevgi dolu yüreğini açtın yüreğime ![]() ![]() ![]() Hayatım sen oldun Hayatın ben oldum ![]() Nefesim sen oldun ![]() Kalp atışın ben oldum ![]() Dahası gülümseyişim oldun ![]() " Hoş geldin gülümşeyişim! " dedim sana ![]() ![]() ![]() " Hoş bulduk kalp atışım! " dedin bana ![]() ![]() ![]() Bir kapı zilinde kaldığı yerden devam etmeye başlayan aşkımız dünyalara bedel bir şey oldu ![]() Sen bana baktığında sevgimi gördün ![]() Ben sana baktığımda sevgini gördüm ![]() Alem bize baktığında sevda nedir gördü ![]() Bir insan böylesine nasıl sevilirmiş gördü ![]() Sevenler yıllar geçse bile elbet buluşurlarmış gördü ![]() Senden önce hiç böyle büyük bir heyecana ev sahipliği yapmamıştı yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() küskünlükler sarmıştı benliğimi ![]() ![]() ![]() boşmuş senden öncesi yokmuş ![]() Her şeye rağmen gidişine rağmen sana rağmen geleceğin günü bekledim ![]() Dünyamı kirletmeye çalışanlar oldu izin vermedim ![]() İnanmadığım minderlerin güreşçişi olmayı kabul etmedim ![]() Sonra sen geldin gülümseyişim! İyi ki geldin iyi ki bana bu mutluluğu yaşattın ![]() Bir daha terketme yar yüreğimin sokaklarını ![]() ![]() ![]() Bu yürek gidişine dayanamaz ![]() Bu yürek sensiz olamaz ![]() Hoş geldin bir kapı zilinde devam eden aşkım! Hoş geldin kaybolan yılları unutturan! Hoş geldin gülümseyişim! |
![]() |
![]() |
|