Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geliyor, işletim, sistemi, yeni

Yeni İşletim Sistemi Geliyor

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni İşletim Sistemi Geliyor

Yeni işletim sistemi geliyor

Firefox ile zorlu günler geçiren Mozilla işletim sistemi yapıyor

Mozilla, geçtiğimiz sene yaz aylarında mobil işletim sistemi planlarını açıklamıştı Şimdi ise Mozilla CTO'su Brenden Eich, bu ay gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) bir ortaklık duyurusu yapacaklarını söyledi

Bunun anlamı ise Mozilla'nın Boot to Gecko projesinin endüstri tarafından desteklendiği Ortağın kim olduğu şu an bilinmese de, bir operatör veya donanım şirketi olabileceği düşünülüyor Zira işletim sistemi varsayılan web standartlarını kullanıyor ve geliştiriciler tarafından desteğin hazır olduğu varsayılıyor

Platformun kullandığı Gaia arayüzünün 2012'nin ikinci çeyreğine yetişeceği öngörülüyor Bakalım Firefox ile şu sıralar zor anlar yaşayan Mozilla, mobil işletim sistemiyle Android ve iOS karşısında neler yapabilecek

Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com