Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fermanı, için, symbian, ölüm

Symbian İçin Ölüm Fermanı!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Symbian İçin Ölüm Fermanı!

Nokia - MS ortaklığından sonra Symbian'a ne olacak? Sanırız pek de iyi şeyler olmayacak

Geçtiğimiz haftalarda ortaklıklarının resmiliğini ilan eden Nokia ve Microsoft, Windows Phone 7 işletim sistemi yüklü telefonlar yapmak için anlaşmıştı Bu durum, Nokia'nın meşhur işletim sistemi olan Symbian'ın kullanıcılarını biraz tereddüde düşürse de Nokia'nın Symbian'ı "şimdilik" öldürmeyeceği kesinleşti Ama bu "şimdilik" Symbian hayranları için hiç de iyi bir anlam içermiyor

Önümüzdeki yıla kadar Symbian işletim sistemli telefonları satmaya ve onları güncellemeye devam edecek olan Nokia, bundan sonra Symbian tabanlı yeni bir telefon üretmeyeceklerini de belirtti Bunun anlamı kibar bir şekilde Symbian'ın öleceği demekken, Symbian hayranları hâlâ umutlular

Nokia Singapur, Malezya ve Brunei merkezlerinin genel müdürü olan Vlasta Berka, konu hakkında Nokia E7'nin lansmanı sırasında açıklama yaptı: "Akıllı telefon platformunda çizgimizin yönünü değiştirmemiz, bu platformun tamamen yok olacağı anlamına gelmiyor Şu andaki kullanıcılarımıza, geliştiricilerimize, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize karşı hâlâ sorumluluklarımız var Symbian bizimle kalacak fakat sadece biraz kenara çekilecek"

Bu şekilde bir açıklamada bulunan Nokia'nın, Symbian'ı ne kadar kenara iteceğini zaman gösterecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com