Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
facebooktan, sorulacak, suçlular

Suçlular Facebook'tan Sorulacak

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Suçlular Facebook'tan Sorulacak

Facebook şimdi de suç dünyasına adım atıyor

Haberlerde, günlük yaşamda, kısacası her yerde onunla ilgili bir şeyler duyabilirsiniz Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook şimdi de suç dünyasına adım atıyor
İngiltere'de polislere özel bir Facebook eğitimi verilecek Amaç polislerin Facebook ve Twitter gibi, suçluların ve şüphelilerin de sıklıkla kullandığı sosyal paylaşım sitelerini öğrenerek, buradan bilgi toplayabilmeleri
Polisler, şüphelilerin nerede olduklarına, yaptıklarına dair daha fazla delil ve ipucu toplayabilmeleri için ilave bir eğitim programından geçirilecekler
Her yıl 'Facebook kurslarından' yaklaşık 3 bin 500 dedektifin geçeveği belirtiliyor
Sosyal paylaşım sitelerinin, ülkede önemli birkaç davada kritik önemde ipuçları sağladığına dikkat çekiliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com