![]() |
Full Hd Bir Dünyaya Adım Atın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Full Hd Bir Dünyaya Adım Atın!Sony, Full HD filmlerin, online eğlencenin ve şık tasarımın keyfini çıkarmak isteyenlere hitap eden yeni BDP-S185 Blu-ray Disc oynatıcıyı tanıttı ![]() Blu-ray ve DVD filmleri HD olarak seyredebileceğiniz cihaz, BRAVIA Internet video hizmetlerine erişim sunarken, USB bağlantısı üzerinden eğlenceyi kolaylıkla paylaşmanıza da olanak tanıyor ![]() Full HD bir dünyaya adım atın Sony, şıklık ve kaliteden taviz vermeksizin son ev eğlencesinin keyfini çıkartmak isteyenler için BDP-S185 Blu-ray Disc oynatıcıyı satışa sunuyor ![]() ![]() Gerçek atmosferi içinize çekin Bir aksiyon filminin heyecanlı her anının veya romantik bir komedide fısıldanan sözcüklerin keyfini birebir yaşatan BDP-S185 koleksiyonunuzdaki DVD?lerin kalitesini HD kalitesine yaklaştırırken, favori sahnelerinizi tümüyle yeni bir ışık altında tekrar izlettiriyor ![]() ![]() Oturma odasındaki yaşamı dönüştürün Şık ve özel BDP-S185 Blu-ray Disc? oynatıcı, ev eğlencesine bakışınızı değiştirecek ![]() ![]() ![]() Sony Avrupa Ev Ses Video İş Birimi Genel Müdürü Anthony Koustelos, ?BDP-S185 Blu-ray Disc? oynatıcı, uygun bir fiyata eğlencenin geleceğine ilk adımı atmak isteyenler için idealdir ![]() ![]() Çevresel etki azalıyor BDP-S185 Blu-rayDisc? oynatıcı , çevresel etkide önemli bir iyileşme sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik Özellikler BDP-S185 / BDP-S186 Full HD ve online eğlencenin geleceğinin keyfini çıkarmaya başlayın ? Full HD Blu-ray Disc? oynatıcı ? Precision Cinema HD Upscale teknolojisi ile DVD?ler HD kalitesine yaklaşıyor ? 1 x USB girişi, ? XrossMediaBar? ile basit ve hızlı navigasyon, ? Daha kesintisiz ve daha gerçekçi resimler sunan Deep Colour teknolojisi ? Sadece 10 Watt?lık düşük enerji sarfiyatı ? Dolby True HD ve dts-HD Master Audio ile keskin ses ? Küçük boyut: sadece 290mm?lik genişlik ? Fazladan disk özellikleri için BD-Live |
![]() |
![]() |
|