Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
nokianın, sır, telefonu

Nokia'nın Sır Telefonu!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nokia'nın Sır Telefonu!

Nokia'nın üretime geçmemiş telefonu!

Üretime geçmesine ramak kala bir anda iptal edilen gizemli Nokia modeli ortaya çıktı

Samsung'un Nexus S telefonu kavisli telefon tasarımıyla dikkati üzerine çekse de geçmişten gelen bazı fotoğraflar bunun ilk olmadığını bizlere hatırlattı Birçok telefon firmasının her telefonu tabii ki seri üretim aşamasına geçemiyor
Nokia'nın bu seri üretim aşamasına çok yaklaşan bir telefonunun ortaya çıkan fotoğrafları da, dev cep telefonu firmasının bir zamanlar kavisli telefon tasarımı düşündüğünü ortaya çıkardı İşletim sisteminin muhtemelen Symbian'dan önceki Series 40 olduğu düşünülen telefonun adı 3700 klasik Telefonun piyasaya ulaşmasına çok az kalmasını ise Nokia'nın 3700 klasik için bir reklam filmi çekmesinden anlıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com