Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, büyük, youtubedan

Youtube'dan Büyük Adım!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Youtube'dan Büyük Adım!

YouTube elini farklı platformlara atmakta kararlı: İşte dev video sitesinin son planı

YouTube ilerde spor karşılaşmalarını canlı olarak internete aktaracak Google'ın alt şubesi YouTube, Hindistan profesyonel kriket ligi için aktarım haklarını satın aldı

Firma bu adım ile henüz organizatörlerden TV haklarını satın almamış ülkelerde maçları internet platformu üzerinden sunabilir Guardian kökenli habere göre Google, kısa bir süre sonra anlaşmayı halka duyuracak

YouTube geçen sene kendi kanalında ligin önemli maçlarını TV haklarını satın almamış ülkelerde yayımlamıştı Video portalı o zamandan bu yana seri için bir global sponsor arıyordu YouTube'un gelecekte diğer spor karşılaşmalarını da canlı olarak aktarıp aktarmayacağı henüz belli değil Firma bu teknolojiyi rock konserleri gibi büyük organizasyonlarda test etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com