Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işletim, sistemi, sürprizi

İşletim Sistemi Sürprizi!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşletim Sistemi Sürprizi!

İşletim sistemi sürprizi!
Ubuntu mobil işletim sistemi mi olacak?

Android iOS WP derken yeni bir işletim sistemi geliyor olabilir Hem de hiç beklenmeyen yerden

Popüler Linux dağıtımı Ubuntu'nun geliştiricisi olan Canonical'ın bir iş ilanında "Ubuntu Phone OS" için bir yönetici araması merak uyandırdı
İş ilanından kesin bir sonuca varmak mümkün değil "Ubuntu'nun akıllı cep işletim siseminin açılış çalışması için endüstri partnerleri ile güçlü ilişkiler kuracak bir iş geliştirme müdürü" arıyor yoksa Ubuntu for Android'den mi bahsettiği şimdilik bilinmiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com