Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arada, işletim, sistemi

2 İşletim Sistemi Bir Arada!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2 İşletim Sistemi Bir Arada!

2 işletim sistemi bir arada tablet PC!

Dev donanım üreticisi de tablet PC pazarına giriyor; hem de çift işletim sistemli modeliyle

Tayvanlı donanım üreticisi Gigabyte Technology de tablet piyasasına girmeye hazırlanıyor Piyasaya çıkması için hazırlanan tabletlerin bir tanesinin çift işletim sistemi seçeneği de dikkati çekiyor
Temmuz ayında çıkacak olan ilk Gigabyte tabletler iki seçenekle tüketicinin karşısına çıkacak, 7 inç ve 10 inç Büyük ekrana sahip olan model Android Honeycomb 30 işletim sistemini kullanacakken daha küçük olanı Android 22 ile çalışacak
Ekim ayında çıkacak olan diğer bir Gigabyte tabletin özelliği ise Android ve Windows işletim sistemi seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olması Tablet açılırken seçilebilecek olan iki işletim sistemiyle firma, hem normal internet kullanıcılarını hem de Office gibi uygulamaları kullanmak isteyecek iş adamlarını hedefliyor
Gigabyte'ın tabletlerinin de oldukça makul bir fiyatla çıkabileceğini söyleyebiliriz, yetkililer tabletlerin 400 doları geçmeyeceğini söylüyor Ayrıca firmanın hedefleri arasında 2012'nin son çeyreğinde çıkması planlanan bir Windows 8 tablet de bulunuyor

CHIP Online

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com